Στείλε λεφτά στο ftou.gr

 

~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
Αγάπη μου: ο πιο δημοφιλής τρόπος που χρησιμοποιείς όταν απευθύνεσαι σε άτομο του άλλου φύλου, που δεν μπορείς να θυμηθείς το όνομά του την συγκεκριμένη στιγμή.
Δευτέρα, 20 Αυγούστου
Από Webmaster Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Υπέροχη παραδοσιακή εκδήλωση

ΑστέρεςΠροχθές, Πέμπτη, στην 孔子广场 (Κόνγζί γκουάαάντσάαάνγκ) απολαύσαμε μια πραγματικά υπέροχη εκδήλωση με γνήσια παραδοσιακή μουσική.


Να τονίσω ότι δεν υπήρχε εισιτήριο. Τα τραγούδια απέδωσε πολύ όμορφα η κυρία 王芳 (Γουαάν Φανγκ)—στη φωτογραφία εικονίζεται δεξιά, κρατώντας το μικρόφωνο—πλαισιωμένη από παραδοσιακούς μουσικούς που έπαιξαν με μεράκι.


Ορισμένα από τα τραγούδια που ακούσαμε:

  • 在那遥远的地方 (Ζάαι νάα υαάουάαάν ντίι ντιφάνγκ)
  • 紫竹调 (Ζιζούου ντιάαο)
  • 高山流水 (Γκάοσάνλιουούσουί)
  • 月亮代表我的心 (Υουέελιάανγκ ντάαιμπιάο γουόοό ντε ξζιν)

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης και ελπίζω πραγματικά να γίνονται συχνά τέτοια όμορφα πράγματα στην 孔子广场 (Κόνγζί γκουάαάντσάαάνγκ).
Rohala Art Course

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.
 

 


Rohala art on twitter
Strange Forces Strange Forces 6.0
Aris Agrippas © 2002-2018
All right, got me.

Η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλώντας με πρόστιμο, μας αναγκάζει να πούμε τα αυτονόητα: Ότι το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σου ζητά να δίνεις password συνέχεια. Αυτά τα κούκιζ είναι απολύτως ασφαλή και δεν μπορεί να τα διαβάσει τρίτος.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου. Αν παρόλα αυτά είσαι παρανοϊκός και δεν τα θες ούτε αυτά, πολύ εύκολα μπορείς να τα σβήσεις από τις Options του browser που χρησιμοποιείς και να μην ξαναμπείς σε κανένα άλλο site του ίντερνετ γιατί όλα γράφουν κούκιζ στον άσπιλο δίσκο σου.