Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι άλλοι είναι πιο πετυχημένοι από σένα.
Παρασκευή, 26 Απριλίου

rea19 15/9/2002 7:06:00 μμ

Μια πράξη τόσο ανθρώπινη

Μια οικογένεια Άγγλων περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Γερμανία και κατά την διάρκεια ενός περιπάτου παρατηρούν ένα χαριτωμένο σπιτάκι που τους φάνηκε κατάλληλο για να περάσουν τις επόμενες διακοπές τους. Ζήτησαν λοιπόν να μάθουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και έμαθαν ότι είναι ένας διαμαρτυρόμενος πάστορας. Τον βρήκαν και του έκλεισαν συμφωνία να το νοικιάσουν για τον επόμενο χρόνο.


Γυρίζοντας όμως στο σπίτι ξαφνικά η κυρία θυμήθηκε ότι δεν είχε δει το W.C. Έγραψε λοιπόν στον ιδιοκτήτη πάστορα το εξής γράμμα:

 

"Αιδεσιμότατε Πάτερ, είμαι η κυρία που μερικές μέρες τώρα κλείσαμε ένα συμβόλαιο για το σπιτάκι της εξοχής, αλλά δεν πρόσεξα το W.C. Θα ήθελα λοιπόν να με πληροφορήσετε κατάλληλα."

 

Όταν πήρε το γράμμα ο πάστορας, δεν κατάλαβε το W.C. και πιστεύοντας ότι πρόκειται για ένα εκκλησάκι των Αγγλικανών, που ονομάζεται WABLES CHAPPEL (Δηλαδή τα αρχικά W.C.) της απάντησε:

 

"Αγαπητή κυρία,


απαντώντας στην ερώτηση σας, σας πληροφορώ ότι ο τόπος που σας ενδιαφέρει, βρίσκεται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το σπίτι, πράγμα λίγο δύσκολο ιδίως γι' αυτούς που συνηθίζουν να πηγαίνουν συχνά. Όποιος δε έχει τη συνήθεια να παραμένει για πολύ, είναι καλό να φέρνει μαζί του και το φαγητό, ώστε να μπορεί να παραμείνει όλη μέρα.

 

Στην τοποθεσία μπορείς να φτάσεις με ποδήλατο ή και με τα πόδια. Αν βιάζεσαι πολύ, με αυτοκίνητο.

 

Είναι καλύτερα να πάτε εγκαίρως, για να μην διαταράσσεται η ησυχία των άλλων που είναι ήδη μέσα.

 

Η αίθουσα έχει θέσεις για 40 καθιστούς και 100 όρθιους. Υπάρχει επίσης και κλιματισμός για να αποφεύγονται δυσάρεστες μυρωδιές.

 

Συνιστάται να φθάσετε σύντομα για να βρείτε θέση να καθίσετε. Τα παιδιά κάθονται κοντά στους γονείς και όλοι μαζί τραγουδούν.

 

Στην είσοδο σας παραδίδουν ένα χαρτί κι αν δεν φθάσουν τα χαρτιά χρησιμοποιούνται ανά δύο άτομα. Τα χαρτιά πρέπει να επιστρέφονται στη έξοδο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλη μια φορά.

 

Υπάρχουν επίσης μεγάφωνα για τους ήχους, ώστε να ακούγονται κι απ' έξω.

 

Αυτά δε που συλλέγονται, μοιράζονται στους φτωχούς.

 

Υπάρχουν επίσης φωτογράφοι που φωτογραφίζουν τις διάφορες φάσεις για να μπορούν όλοι να βλέπουν αυτά τα πρόσωπα σε μια πράξη τόσο ανθρώπινη.

 

Εις το επανιδείν με το σύζυγό σας

 

Ο πάστωρ."

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~black @ 19/3/2003 - 21:47
Άντε και καλό βόλι!
#2~McAntonio @ 24/7/2006 - 18:17
Trehte na prolavete

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.