Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καθηγητής είναι εκείνος που μιλάει στον ύπνο κάποιου άλλου.
Δευτέρα, 15 Αυγούστου

rea19 22/5/2003 12:09:00 μμ

Τοπικό πάχος

Ανεκτίμητης αξίαςΣτο άρθρο τούτο θα αναλύσουμε το φαινόμενο του τοπικού πάχους. Η αλήθεια είναι πέρα από τα διεθνή στάνταρντς των καλλίγραμων ασθενικών σωμάτων, ότι το τοπικό πάχος προσδίδει μια αναντικατάστατη ιδιαιτερότητα, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το γεγονός αυτό ενέπνευσε το λαϊκό θυμόσοφο ώστε να πει: "Τα πάχη μου, τα κάλλη μου".

 


Το τοπικό πάχος μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες περιοχές, τις οποίες και θα παρουσιάσουμε σήμερα σ' αυτό το άρθρο, με τη βοήθεια οπτικού υλικού από τρεις εθελοντές φίλους μας που πόζαραν για το φακό του ftou.gr.

 

 

1. Στο στήθος

 

Απαντάται περισσότερο σε γυναίκες. Προκαλεί το φαινόμενο του "βυζιού-Τιραμόλας" ή του "βυζιού-Έβερεστ", αναλόγως τη σκληρότητα. Μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα τέτοια άτομα, αν τ' ακούσετε να λένε: Σ' αφήνω να παίξεις με τα βυζιά μου αλλά μην πας μακριά. Αν είστε γυναίκα και πάτε ν' αγοράσετε σουτιέν, στο πρώτο έκπληκτο βλέμμα της πωλήτριας θ' αναγνωρίσετε ότι τα καταφέρατε να είστε κι εσείς κάτοχος του βυζιού-Τιραμόλας. Αν είστε άντρας και πάτε ν' αγοράσετε σουτιέν, ομοίως.

 

2. Στην κοιλιά

 

Το τοπικό αυτό πάχος μπορεί να προκληθεί πολύ εύκολα σε άντρες. Αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε, μια πολύ καλή μέθοδος είναι η υπερβολική κατανάλωση μπίρας. Τέτοιους ευτυχείς ανθρώπους θα ακούσετε να λένε: "Γυναίκα, δως μου τον καθρέφτη, πάω για κατούρημα". Στο πέρασμά τους δε μένουν απαρατήρητοι: "Εεεεεε!!! Μη σπάσετε πάλι την πόρτα, ας μπει πλάι πλάι, χωράει!!!"

 

3. Στα "πισινά"

 

Απαντάται περισσότερο σε γυναίκες. Αν όταν σκύβετε ακούτε εκφράσεις όπως: "Έχει πανσέληνο σήμερα" ή "Είναι οικοδομήσιμο το οικόπεδο" τότε προφανώς είστε μια ευτυχής κάτοχος τοπικού πάχους στα πισινά!

 

Κείμενο by Lilla

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Christo @ 22/5/2003 - 12:22
Gross!!! Τώρα σοβαρά παιδιά, αυτά δεν είναι για γέλια...Άραγε να έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας;
#2~aris @ 22/5/2003 - 12:38
Πρόβλημα; Ποιος είπε ότι είναι πρόβλημα; :o
#3~bArItAs @ 22/5/2003 - 13:38
όταν μεγαλωσει ο άνθρωπος ,παει "η απο πέσιμο η απο χεσιμο "...
όπως και να έχει οι εικονιζόμενοι θα πάρουν πολλούς μαζι τους,όταν "πάνε"......!!!!!
#4~konosk @ 22/5/2003 - 14:08
Ε όχι και πρόβλημα, ίσα-ίσα!
#5~deep-blue @ 27/5/2003 - 04:14
to na kopsei kaneis ta narkwtika einai pio eukolo apo to na xasei enas uperbaros ta kila tou
#6~aris @ 3/7/2003 - 23:43
Ετεροχρονισμένη φλασιά: Υπάρχει και 4η περίπτωση τοπικού πάχους: Ονομάζεται ελεφαντίαση και αναγνωρίζεται από τα επιφωνήματα των περαστικών: Πωπω μια προβοσκίδα!!!
#7~Undertaker @ 2/4/2004 - 23:12
Οταν η ψυχολογία ενός ανθρώπου είναι πεσμένη συμβαίνουν κι αυτά!!:D

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.