Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ο συναγερμός ενοχλεί συνήθως τους γείτονες και όχι τους κλέφτες.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Webmaster 22/10/2002 7:01:00 μμ

Όλη η Ελλάδα γαλάζια: Προγραμματικές δηλώσεις

Λαέ του ελληνικού internet, τιμημένοι περπατητές του τζιάρ ντομέιν. *(εδώ χειροκροτείτε)

 

Νικήσαμε! Είναι μια νίκη όλων των περπατητών, για το καλό της ιντερνετικής αυτοδιοίκησης. Νέος αέρας θα πνεύσει στο ελληνικό internet, δείτε και το χάρτη με τους provider της Ελλάδας: ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ! Όλοι οι νομοί μπαίνουν στο ftou! *(εδώ λέτε το σύνθημα: ΒΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΜΑΧΑΛΑ)

 

Πιστοί στις εξαγγελίες μας θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας:

  • Καταδικάζοντας αυτούς που τα πήραν από τη Microsoft, εισάγουμε δικό μας editor html εγγράφων, το ftou page expre$$ του μεσονυκτίου.

  • Επιβάλλουμε νέα ορολογία στο φόρουμ. Μαμάκας, μαμίσι, αφρύδι, και σαλαμάκας είναι οι νέες αποδεκτές βρισιές που καθιερώνονται από εκφωνήσεως της παρούσης.

  • Εισάγουμε το λαοφιλές μέτρο των μηδέν ενενήντα στους χρήστες μας. Δέκα ευρώ το λεπτό η παραμονή στο σάιτ.

  • Θα διευρύνουμε τη γκάμα των άρθρων στο ftou.gr. Στο εξής θα δημοσιεύονται χωρίς πολύ ψείρισμα ακόμα και ασύντακτα ή ανορθόγραφα άρθρα.

  • Τέρμα η αντιγραφή φωτογραφιών με δεξί κλικ. Να πηγαίνετε να τις αντιγράφετε απ' την cache του σκληρού σας δίσκου. Ναι, είμαστε ερασιτέχνες! Κακοί ερασιτέχνες.

  • Ετοιμάζουμε το μπανι-ftou.gr με Ρωσσίδες χορεύτριες οι οποίες με χρήση μυστικής και παντενταρισμένης τεχνολογίας θα βγαίνουν απ' την οθόνη σας συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Εσείς δε χρειάζεστε πρόσθετα σύνεργα. Εμείς θ' αναλαμβάνουμε το σπάσιμο της οθόνης σας.

  • Θα αναβαθμίσουμε το chat. Τέλος στους flooders, τέλος στους κακοπροαίρετους chatters. Για να γίνεται αφαίρεση του ban θα πρέπει να υποβάλετε γραπτή δήλωση μεταμέλειας και το συμβολικό παράβολο των € 200.

 

ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ! *!(???)

ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΜΕΝ!!! *(εδώ με ανακούφιση χειροκροτείτε)

 

Και πάλι ευχαριστούμε κι άλλη φορά να προσέχετε τι ψηφίζετε.

Μαθήματα Rohala Art

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.