Στείλε λεφτά στο ftou.gr
ΕΜΕΙΣ είμαστε ΕΚΕΙΝΟΙ
Τρίτη, 19 Μαρτίου

heart_attack 14/1/2003 11:03:00 πμ

Το παρκάρισμα και οι γυναίκες

Φαμ ΦατμέΚατά καιρούς ακούγονται πολλά κλισέ. Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε, οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις γλύφεις τόσο κολλάνε (βελτιωμένη έκδοση του παραπάνω), οι γυναίκες είναι σαν τα πλακάκια, αν τις στρώσεις καλά τις πατάς για μια ζωή, οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία, αν φύγει μια, έρχεται πάντα η επόμενη κτλ, κτλ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν υπεραπλουστεύσεις και γενικότητες. Την μια και μοναδική αλήθεια που άκουσα δια στόματος φίλου μου, θα την μοιραστώ μαζί σας και θα την τεκμηριώσω επαρκώς, για να ξέρετε και εσείς να μη φτύνετε ή περιμένετε άδικα.

 

Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα. Και εξηγώ:

 

Υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές, μεγάλες, καλές, κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι.

 

1. Άλλη θέση ψάχνεις αν έχεις mini coοper, άλλη αν έχεις Α6. Και βέβαια αν έχεις mini coοper μια χαρά χωράς σε μια θέση που θα χωρούσε το Α6, αλλά πάντα περισσεύει αρκετός χώρος για να παρκάρει ένας ακόμα, ακόμη και αν χρειαστεί να σε στριμώξει λίγο. Αν έχεις πάλι Α6 και πας να παρκάρεις σε μια θέση που χωράει μόνο mini cooper, μπορεί μεν να το βάλεις αλλά πάντα θα περισσεύει κάτι ή η μούρη ή ο κώλος του αυτοκινήτου, και θα είσαι μέσα στην αγωνία μην στο φάει κανένας απρόσεκτος οδηγός και θα ψάχνεις για μια καλύτερη θέση, που να χωράς άνετα βρε παιδί μου.

 

2. Υπάρχουν θέσεις παρκαρίσματος που είναι καλές (πρώτη μούρη από εκεί που σκοπεύεις να πας), και άλλες που είναι κακές (10 τετράγωνα μακριά, που αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που πήρες το αμάξι σου). Οι καλές είναι εξ ορισμού πιασμένες. Για να βρεις μια πρέπει να την αφήσει κάποιος άλλος. Παρότι μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να βρεις μια καλή θέση μπορεί μετά από κάποιο σημείο που κάνεις κύκλους σαν τον ινδιάνο ψάχνοντας, να απογοητευτείς και να βολευτείς με μια κακή θέση.

 

3. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η θέση να είναι παράνομη. (Πχ. Επιτρέπεται μόνο για υπαλλήλους της τάδε εταιρίας). Σε αυτές τις περιπτώσεις σε τρώει το άγχος και φροντίζεις να μην κάτσεις πολύ, γιατί με μαθηματική ακρίβεια τρως κλήση, αν δεν σου σηκώσουν και το αμάξι δηλαδή.

 

4. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη και νόμιμη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι επί πληρωμή. Σε αυτήν την περίπτωση νιώθεις πάντα ότι σου πιάνουν λίγο τον κώλο, αλλά τι να κάνεις "η ανάγκη βλέπεις".

 

5. Μπορείς πάντα να διπλοπαρκάρεις, αλλά να ξέρεις ότι μετά θα καταλήξεις με γρατσουνιές από κλειδιά στο αμάξι σου, και τελικά θα σου βγει μια περιουσία να το ξαναβάψεις το ρημάδι.

 

6. Είναι γνωστό ότι το να βρεις "πάρκινγκ" είναι τόσο θέμα γνώσης, όσο και θέμα τύχης. Τι να κάνουμε, υπάρχουν μερικοί γουρλήδες που βρίσκουν αμέσως, και άλλοι που μια ζωή ψάχνουν. Τέλος, δεν φτάνει όταν δεις μια θέση να βγάλεις αλάρμ και να πας με το πάσο σου. Πρέπει να είσαι γρήγορος και μάγκας, γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος να στην φάει μέσα από τα χέρια και θα καταλήξετε να πλακώνεστε.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Erotevmenaki @ 14/1/2003 - 20:23
(Y) :D Παρα πολυ καλο... Γέλασα πολυ ;)
#2~dnire @ 14/1/2003 - 20:25
ολες η γυνεκες ειναι π....... και οποια δεν π........ ακομα
οχι οτι ειναι αγια αλλα δεν τισ δοθικε η ευχερια????
#3~bmagi @ 14/1/2003 - 23:29
Τον ψαχναμε πολυ ρε παιδια αυτον να τον βρουμε? "...γυνεκες .... δεν τισ δοθικε η ευχερια" Τι αποψη!!! Τι μορφωση!!! Τι στυλ !!!
#4~ZENDOL @RT @ 15/1/2003 - 17:26
ARKETA KALO o)
#5~konosk @ 16/1/2003 - 03:47
Άψογο φίλε μου. Πάλι χτίκιασα στο γέλιο. Αυτό θα κυκλοφορήσει ευρέως!!!!!
#6~:) @ 19/1/2003 - 00:06
a xa kalo e:P
#7~xionati @ 20/1/2003 - 15:45
ep eipe kaneis tipota gia tis ginaikes??
eeeeeeeeeeee?????????????
:@ :@ eeeeeeee????????????
#8~wild thing @ 30/1/2003 - 16:41
καλο! μονο που οση ωρα το διαβαζα ειχα την εντυπωση οτι μιλουσες για αντρες. μηπως τελικα ισχυουν τα ιδια και για τα δυο φυλα?!
#9~jasmina @ 17/9/2003 - 00:02
Πολυ εύστοχο το αρθράκι σου.Να΄σαι καλά πολυ γέλασα
#10~Black_Project @ 17/9/2007 - 13:30
asta na pane..........auta trabao mia zoi!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.