Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ισχυρό φύλο είναι αυτό που ζει (κατά μέσον όρο) επτά χρόνια λιγότερο από το ασθενές.
Κυριακή, 3 Μαρτίου

heart_attack 15/1/2003 8:52:00 μμ

Τι έμαθα από την πεθερά μου

Φαμ ΦατμέΠολλές φορές μας συμβαίνει να στριμωχτούμε γερά. Η καρδιά (λέμε τώρα) λέει ναι, η λογική λέει όχι, γενικά μύλος η υπόθεση. Δείτε την εμπειρία ενός φίλου μας, όπως μας την έστειλε στο ftou.gr, παρακαλώντας μας μόνο να κρατήσουμε την ανωνυμία του.

 

[...] Ήμουν ευτυχισμένος. Η κοπέλα μου κι εγώ βγαίναμε πάνω από ένα χρόνο και έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μας, μας βοήθησαν με κάθε τρόπο, οι φίλοι μου με παρότρυναν και η κοπέλα μου ήταν ένα όνειρο! Ένα μόνο με απασχολούσε:

 

 

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!

 

 

Ήταν γυναίκα καριέρας, έξυπνη αλλά όμορφη και σέξι και μερικές φορές με φλέρταρε κάνοντάς με να νιώθω αμήχανα.

 

Μια μέρα με κάλεσε σπίτι της να ελέγξουμε τις προσκλήσεις και πήγα. Ήταν μόνη της και όταν έφτασα μου ψιθύρισε στο αυτί ότι είχε κάποια αισθήματα για μένα και επιθυμίες που δεν μπορεί να υπερνικήσει. Έτσι πριν παντρευτώ και δεθώ μόνιμα με την κόρη της, θα ήθελε να κάνουμε έρωτα έστω μια φορά μόνο.

 

Τι να έλεγα... Ήμουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη.

 

Έτσι, μου είπε, "πάω στην κρεβατοκάμαρα και αν θέλεις κι εσύ έλα σε περιμένω". Έμεινα αποσβολωμένος να κοιτώ τον υπέροχο πισινό της καθώς ανέβαινε τις σκάλες. Για 1-2 λεπτά έμεινα ακίνητος και μετά προχώρησα προς την εξώπορτα. Την άνοιξα και βγήκα έξω. Ο πεθερός μου ήταν εκεί και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και μου είπε πολύ χαρούμενος ότι πέρασα το μικρό τους τεστ, ότι δεν θα έβρισκαν καλύτερο σύζυγο για την κόρη τους και με καλωσόρισε στην οικογένεια. Όσο για μένα... το μάθημα που έμαθα ήταν:

 

Πάντα να κρατώ τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~aris @ 19/1/2003 - 00:35
Στα χνάρια της υπερπαραγωγής "Πέτα τη μαμά απ' το τρένο" έμαθα ότι ετοιμάζεται η νέα ταινία "Πέτα την πεθερά απ' τ' αμάξι". Μια και καλή, και τέρμα τα διλήμματα!
#2~xionati @ 20/1/2003 - 15:40
simfono aris!!! sostossssssssssssss
#3~xionati @ 20/1/2003 - 15:44
simfono aris!!! sostossssssssssssss
#4~xionati @ 20/1/2003 - 15:46
simfono aris!!! sostossssssssssssss
#5~dexter @ 1/7/2003 - 12:44
xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxa special!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.