Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Διασημότητα είναι ένα άτομο που είναι διάσημο για τη διασημότητά του.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

vlammadi 23/3/2009 1:43:00 πμ

5+1 τυπικά γνωρίσματα του αμερικανικού θρίλερ

Φέξε μουΆμα και βλέπεις πολλά θρίλερ στην τιβί, τιμημένε περπατητή, θα έχεις παρατηρήσει ορισμένα πράματα να επαναλαμβάνονται. Κι αν όχι, μη φοβάσαι. Εδώ είμαστε εμείς για να σου τα δείξουμε. Εδώ δες και δώσε βάση:


1 Όταν καταλάβουμε οτι είμαστε στον ίδιο χώρο με τον δολοφόνο, πρέπει να χωριστούμε. Εξερεύνηση του χώρου που κατοικοεδρεύουν τα ζόμπι έχοντας για όπλο ένα νυχοκόπτη, θεωρείται εξαιρετικά καλή ιδέα.


2 Χωρίζουμε και τα όπλα. Αν τα άτομα είναι δύο, ο ένας παίρνει το όπλο και ο άλλος τις σφαίρες. Ό,τι είναι απαραίτητο για να βρεθούμε στη δυσκολότερη δυνατή θέση.


3 Όταν μπορούμε να ξεφύγουμε μακριά, το παραλείπουμε. Φροντίζουμε να χωθούμε σε κάποιο δωμάτιο από το οποίο δεν υπάρχει διέξοδος ή να ανεβούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο κτίριο όπου βρισκόμαστε.


4 Εάν ρίξουμε αναίσθητο το δολοφόνο με κάποιου είδους γαμάτη κλωτσιά ή φτυάρι, δεν τον δένουμε ούτε τον σκοτώνουμε ούτε φωνάζουμε τους μπάτσους. Ξεκινάμε να τρέχουμε τρομαγμένοι σε κάποιο από τα μέρη της παραγράφου 3.


5 Ξέρουμε ότι μετά τη φαινομενική σύλληψη ή το θάνατο του δολοφόνου, η τελευταία σκηνή θα έχει κάτι που υποδεικνύει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως θα έχουμε πάλι προβλήματα με δαύτον στο σίκουελ.


6 Και τέλος η σειρά εξόντωσης των θυμάτων είναι: ο μαύρος, ο χοντρός, ο αποτυχημένος/μίζερος/κλανιάρης (που έχει φρικάρει με τους δύο προηγούμενους θανάτους), κάποιος ουδέτερος. Θα επιζήσουν το ξανθό μωρό ή/και ο άντρας τύπου Ράμπο.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Bluejak @ 29/3/2009 - 18:42
έτσι..
σχεδόν όλα αυτά γίνονται στα πιο πολλά θρίλερ..Πόσες φορές έχετε πει "ρε βλάκα τι πας απο εκεί γμτ!" :P
#2~Pathie @ 18/4/2009 - 20:40
αν παρατηρήσεις, τώρα τελευταία το ξανθό μωρό σφάζεται πρώτο και επιζεί η μελαχρινή... αν και εφόσον και αυτή δεν αποφασίσει να το παιξει ηρωίδα και να αντιμετωπίσει με εκείνο το σουγια η το νυχοκόπτη τον άτιμο το δολοφόνο, όπου στην προκειμένη περίπτωση θα φάει κανα μπάτσο ξεγυρισμένο και κανένα κοψιματάκι απο τη μάχαιρα του εν λόγω δολοφονου, που κατα βάθος έχει εμμονή μαζι της...
#3~StARaki @ 4/5/2009 - 13:19
Παιδιά ο Costis παλιό μέλος απο το 2005 γράφει ακόμα..? Συγγνώμη για την ενόχληση..
#4~4emo @ 2/6/2009 - 01:11
Με το 5 συμφωνω απολυτα.
#5~cookie77 @ 18/9/2009 - 15:18
Και φυσικά:1)Όταν χρειαστεί να πάρεις τηλέφωνο,αν έχεις σταθερό,ο killer εχει κόψει το καλώδιο,ενώ αν έχεις κινητό ή δεν πιάνει ή έχεις μείνει απο μπαταρία ή αυτός που παίρνεις είναι σε κάποιο πάρτυ της αδελφότητάς του σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο και δεν μπορεί να σε ακούσει,λόγω της μουσικής και της φασαρίας και 2)Σε όλα,μα όλα τα πάρτυ πάντα,μα πάντα οι μπύρες τελειώνουν και ένα κορόιδο θα πάρει μόνο του στο υπόγειο,για να κουβαλήσει(μόνο του,είπαμε)γεμάτα μπουκάλια.Εκεί,εννοείται ότι του επιτίθεται ο δολοφόνος και ζωή σ'εμάς

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.