Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Δεν πίνουμε ποτέ καφέ νωρίς το πρωί γιατί θα μας κρατήσει ξύπνιους ως το μεσημέρι.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Webmaster 3/8/2010 9:57:00 πμ

Στιγμές καλοκαιρινής διασκέδασης: Η αναζήτηση

Therion - Summernight City


Στο παλιό πατρικό μου σπίτι, τότε που ήμουν παιδί, είχα και φόραγα ένα ρολόι στο χέρι και πάντα ήθελα να μάθω πώς ήταν μέσα. Μια μέρα που το άνοιξα με ένα μαχαίρι, αυτό συνέχισε να δουλεύει ενώ ήταν ανοιχτό αλλά πέρα απ' αυτό το αξιοπερίεργο, τίποτα άλλο δε μ' ενθουσίασε. Βασικά δεν κατάλαβα κιόλας τι είχε μέσα και πώς αυτά τα μυστήρια σύρματα και λαστιχάκια έκαναν την πράσινη οθόνη του να δείχνει νούμερα. Μετά έβγαλα τη μπαταρία, και πάλι έπαθα έκπληξη γιατί όταν άκουγα για μπαταρία εγώ περίμενα να δω αυτή τη μακριά στρογγυλή που είχε και το ράδιο. Ε τότε σταμάτησε να παίζει νούμερα το ρολόι και μετά δεν ξαναδούλεψε, ούτε όταν έβαλα τη μπαταρία πίσω, ούτε όταν το ξανάκλεισα. Κάτι θα χάλασα μέσα.


Και μεγαλύτερος, μα ναι, ξεκάθαρα θυμάμαι, τότε που ήμουν φοιτητής σε ένα μίζερο σπίτι που άνοιξα ένα σκληρό δίσκο ενώ δούλευε για να δω πώς ήταν μέσα. Αυτός βέβαια συνέχισε να γυρίζει για λίγο ακόμα αλλά μετά χάλασε τελείως. Μάλλον θα μπήκε σκόνη και τά 'παιξε η κεφαλή και δεν ξαναδούλεψε.


Και μια που είπα κεφαλή, αχ τώρα δα πριν λίγο που άνοιξα το κρανίο μου από τη μέση και πάνω και το ξεσκέπασα τελείως, το μυαλό μου δείχνει να δουλεύει ακόμα αλλά μάλλον όπου νά 'ναι θα σταματήσει. Βέβαια μου επιτρέπει να σκεφτώ επαρκώς λογικά και να γράψω αυτά τώρα. Έχω μια τρεμούλα και μια ζαλάδα και για να πω την αλήθεια το μετάνιωσα που το έκανα γιατί είναι κάτι σαν το ρολόι και το σκληρό δίσκο, δεν καταλαβαίνω πώς αυτή η σιχαμένη μάζα μέσα στο κεφάλι μου που βλέπω τώρα στον καθρέφτη με έφτασε εδώ που με έφτασε και ότι αυτό είναι το μυαλό μου που με έκανε έξυπνο υποτίθεται και εύστροφο και μάγκα και χίλια δυο που τι να γράφω τώρα στην κατάσταση που είμαι. Ε σε λίγο θα μπει κι εδώ σκόνη και μάλλον θα πάθει μόλυνση άρα θα σβήσει και δε θα ξαναδουλέψει και η κατάληξη αυτή με στενοχωρεί πολύ γιατί δε δείχνει ούτε αισιόδοξη ούτε αναστρέψιμη καθόλου.


Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~I @ 25/3/2011 - 21:10
Ζεις ακομα???
#2~Webmaster @ 17/4/2011 - 21:04
Ναι

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.