Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Θέλεις να δεις το 100 να έρχεται με την όπισθεν; Τηλεφώνησε τώρα στο 001.
Παρασκευή, 21 Ιουνίου

Πρωκτικό πρώτη φορα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #163017 από Nikospap150 στις 07 Δεκεμβρίου 2022, 1:14μμ

Nikospap150

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2022
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Γειά σας. Είμαι άνδρας 20 ετών και έχω μεγάλο πρόβλημα με την σεξουαλική ταυτότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι με ελκύει. Νιώθω ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη έλξη προς το ανδρικό φύλο και μου αρέσουν τα αρρενωπά άτομα. Έτσι λοιπόν μετά από προσπάθεια βρήκα κάποιον που θέλει να δοκιμάσει μαζί μου πρωκτικό. Το θέμα μου είναι ότι ενώ εμένα που αρέσουν πιο πολύ τα επιβλητικά και αρρενωπά άτομα στην πράξη όταν μου βάζει δάχτυλο η προσπαθεί να μπει δεν νιώθω καμία ευχαρίστηση αντιθέτως ξεκα***νω κιόλας!!!.
Είναι νορμάλ λόγω του πόνου της πρώτης φοράς?? Παίζει να μου αρέσει μετά μιας και στη σκέψη είναι κάτι που με ευχαριστει?
Θα δώσω αποδεκτη.
Ακούω γνωμες
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #163018 από B_boy στις 08 Δεκεμβρίου 2022, 10:44πμ

B_boy

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2021
μηνύματα: 30 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα, νομίζω ότι άλλο είναι να σου αρέσει ο άντρας και άλλο το πρωκτικο.
Η φάση με άντρα σε καυλωνει? Μπορεί να είσαι να με άντρα χωρίς πρακτικό. Επίσης μπορεί να γουστάρεις γυναίκα αλλά μα σου αρέσει να "παιζουν" με το κωλο σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #163031 από Vang στις 12 Δεκεμβρίου 2022, 2:10πμ

Vang

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2020
μηνύματα: 18 αποδεκτές 0
Γεια σου! Εγω πιστεύω ότι ίσως ο πόνος σε αποθαρρύνει και ξεκαυλώνεις. Το πρωκτικό δεν είναι όπως βλέπουμε στα πορνό να μας μπαίνει χλατς με τη μία και να πηδιόμαστε. Χρειάζεται μια προετοιμασία στην αρχή (π.χ. δάκτυλα κλπ) και σταδιακά να μπει το πουλάκι. Βαθιές αναπνοές και ηρεμία βοηθούν, αν είσαι νευρικός και αγχωμένος, ούτε κούκου θα σου κάνει, ούτε θα το ευχαριστηθείς, ούτε θα χαλαρώσουν οι μύες εκεί πίσω. Επίσης, παίξε λίγο με τον εαυτό σου όταν είσαι μόνος για να έχεις μια ιδέα τι σ αρέσει πάνω κάτω με τους άλλους, π.χ. σ αρέσει να βάζεις δάκτυλο στον εαυτό σου; ή άλλα πράγματα (με προσοχή); Προσωπικά εγώ όταν κάνω παθητικό αφού φύγει ο πόνος και κάνουμε τη φάση μας περνάω καλά, είναι και αρκετά εγκεφαλικό για μένα, π.χ. να με πιάνει ο άλλος όσο είναι μέσα μου, να με έχει δικό του, γενικά να υπάρχει ένα πάθος, να μην είμαστε λες και κάνουμε συναλλαγή.
Όσο για τη σεξουαλικότητα, είναι τελείως ρευστή οπότε μη σ αγχώνει αυτό, τι γκέι τι μπάι τι οτιδήποτε όλα ωραία είναι και θα κατασταλλάξεις με τον καιρό εξερευνώντας. Επίσης, μπορεί να έχουμε ένα τύπο στο τι άνθρωπο θέλουμε να πηδήξουμε/πηδηχτούμε, ωστόσο δε σημαίνει ότι κάποιος που πληροί τα κριτήρια μας ότι θα μας αρέσει στην πράξη. Οπότε ο συγκεκριμένος που βρήκες μπορεί εν τέλει να μη σε ελκύει. Γενικά το σώμα σου θα σου δείξει αν γουστάρεις με κάποιον/κάποια.
Οπότε εγώ προτείνω να είσαι χαλαρός, να αφήσεις τα άγχη, κάνε λίγο παιχνίδι με το άτομο που θες να κάνεις σεξ και όλα έρχονται ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login