Μήνυμα στις 16/7/2023 στις 07:55 @Sex
Καλησπέρα σας Είμαι ο χρήστος 20 χρόνων και έχω σχέση με τη κοπέλα μου εδώ και 5 μήνες σχεδόν και γενικά τα πάμε πολύ καλά και χαίρομαι που ήμαστε μαζί το τελευταίο καιρό λόγω ότι βρισκόμαστε μακριά γιαιτιιιιι ήμαστε φοιτητές στη ίδια πόλη και η στύση μου έχει πέσει όσο ήμαστε μακριά και μαζί μου καυλώνει σχετικά συνέχεια πολλές φορές μαζί αλλά τώρα ξαφνικά μου έχουν μπει κάποιες έμμονικες ιδέες ότι ξέρω γω είμαι γκέι και μου αρέσουν τα αγόρια και ένω δε μου αρέσει καν αυτό απλώς φάση μπερδεύονται και αγχώνομαι στο τι είμαι και αν είμαι γκέι και ότι δε θέλω γιατί περνάω πολύ καλά με τη κοπέλα μου και αυτό προήλθε κάπως ξαφνικα φάση χωρίς να έχει συμβεί κάτι προηγούμενο με το οποίο να με ρίχνει ψυχολογία Πήγαινε στο θέμα: Στρειτ
Μήνυμα στις 15/7/2023 στις 00:54 @Sex
Και λίγο πολύ από το πανικό και το άγχος μου που μου συμβαίνει αυτό αν και γενικά είχα σκεφτεί ότι έπρεπε να χωρίσω μόλις βρεθούμε από κοντά γιατί ένιωθα ότι δε πήγαινε άλλο κάποιες φορές
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 15/7/2023 στις 00:49 @Sex
Αλλά αυτή η σκέψη μου προήλθε μέσω κάποιων πράγματων για τα οποία τα γουγκλαρα και μόνο από εκεί γιαιτιιιιι δε γίνεται από τότε που είμαι στη απόσταση να είμαι έτσι
Μήνυμα στις 15/7/2023 στις 00:47 @Sex
Καλημέρα βρίσκομαι σε μια σχέση εδώ και 5 μήνες που περνούσα πολύ ωραία αλλά έχουν γίνει πολλά πράγματα τσακωμοί όλα αυτά τεσπα τα ξαναβρήκαμε αλλά λόγω ότι ήμαστε φοιτητές το τελευταίο καιρό μπορεί από τις πολλές μλκιες και το πολύ σεξ γενικά μου έχουν φύγει οι απίστευτες καύλες και ορέξεις και η διάθεση για σεξ με τη δικια μου από απόσταση έχει πέσει κατά πολύ γενικά αλλά τις τελευταίες φορές που ήμασταν μαζί είχα απίστευτες καύλες και τώρα μόνος μου με το μυαλό να υπεραναλυει τα πράγματα και επειδή δε μου σηκώνεται και να μη έχω ορέξεις με άλλα κορίτσια να νομίζω ότι είμαι γκέι και να το λέω χωρίς κανένα ομοφοβικό πραγμα αλλά ναι και γενικά ολο αυτό που μόνος μου δε μου σηκώνεται με έχει αγχωσει πολύ
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 07:16 @Sex
Και φάση στη αρχή με τη κοπέλα μου εκεί ένιωθα κάπως περίεργα σε φάση περνάμε ωραία μαζί και μου αρέσει και τη σκέφτομαι αλλά όταν έφευγε απλως ένιωθα μετά μόνος μου
Πήγαινε στο θέμα: Στυση
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 07:15 @Sex
Εεε αυτό το έχω κάνει και πάλι δε ειμαι τόσο καυλωμενος αν και πέρασα ένα πολύ δύσκολο και πιεστικό μήνα μες την σχολή με υπερβολικό στρες και άγχος κιόλας και ντάξει ότι εχω θυροειδή και δε έπαιρνα για κάνα 2 δίμηνο την αγωγή μου και διάβασα ότι το επηρεάζει δε ξέρω
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 02:04 @Sex
Δηλαδή κάθε φορά με τη κοπέλα μου σηκώνεται έτσι και σχεδόν πάντα έχω τελειώσει σε ότι έχουμε κάνει,ενώ γω ο ίδιος γενικά από τότε δε έχω τις ίδιες καύλες να μου σηκώνεται μόνος μου ή σε άκυρες ώρες χωρίς να αυνανιστω
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 02:02 @Sex
Φάση τραβάγα 4 μόνος κάθε μέρα τώρα δε μπορώ όμως σχεδόν καλη ούτε 1 ,όταν ήμαστε μαζί κάθε φορά που τραβάει μαλακια έχω τελειώσει και πολύ βγαίνει και πετάγεται παντού,αλλά αυτό σου λέω γίνεται τις τελευταίες 10 μέρες να μη μπορώ μόνος μου να τραβήξω μια κανονική
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 01:42 @Sex
Ναιιιι θα σου πω γενικά μπορεί πριν τη σχέση μου να είχα κάθε μέρα από 4 με 5 αλλά τώρα φάση η στύση μου είναι όπως είπες μια το πρωί σκληρή και αυτό ξέρω γω και αυτό μετά πρέπει να τη παίξω και άμα μου καυλώσει ή και όχι μπορεί να είναι μαλακή
Πήγαινε στο θέμα: Στυση |