Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 07:16 @Sex
Και φάση στη αρχή με τη κοπέλα μου εκεί ένιωθα κάπως περίεργα σε φάση περνάμε ωραία μαζί και μου αρέσει και τη σκέφτομαι αλλά όταν έφευγε απλως ένιωθα μετά μόνος μου
Πήγαινε στο θέμα: Στυση
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 07:15 @Sex
Εεε αυτό το έχω κάνει και πάλι δε ειμαι τόσο καυλωμενος αν και πέρασα ένα πολύ δύσκολο και πιεστικό μήνα μες την σχολή με υπερβολικό στρες και άγχος κιόλας και ντάξει ότι εχω θυροειδή και δε έπαιρνα για κάνα 2 δίμηνο την αγωγή μου και διάβασα ότι το επηρεάζει δε ξέρω
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 02:04 @Sex
Δηλαδή κάθε φορά με τη κοπέλα μου σηκώνεται έτσι και σχεδόν πάντα έχω τελειώσει σε ότι έχουμε κάνει,ενώ γω ο ίδιος γενικά από τότε δε έχω τις ίδιες καύλες να μου σηκώνεται μόνος μου ή σε άκυρες ώρες χωρίς να αυνανιστω
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 02:02 @Sex
Φάση τραβάγα 4 μόνος κάθε μέρα τώρα δε μπορώ όμως σχεδόν καλη ούτε 1 ,όταν ήμαστε μαζί κάθε φορά που τραβάει μαλακια έχω τελειώσει και πολύ βγαίνει και πετάγεται παντού,αλλά αυτό σου λέω γίνεται τις τελευταίες 10 μέρες να μη μπορώ μόνος μου να τραβήξω μια κανονική
Μήνυμα στις 11/4/2023 στις 01:42 @Sex
Ναιιιι θα σου πω γενικά μπορεί πριν τη σχέση μου να είχα κάθε μέρα από 4 με 5 αλλά τώρα φάση η στύση μου είναι όπως είπες μια το πρωί σκληρή και αυτό ξέρω γω και αυτό μετά πρέπει να τη παίξω και άμα μου καυλώσει ή και όχι μπορεί να είναι μαλακή
Μήνυμα στις 10/4/2023 στις 12:25 @Sex
Καλησπέρα βρίσκομαι εδώ και ένα μήνα σε σχέση με μια κοπέλα περνάμε ωραία μου αρέσει και τη σκέφτομαι συνέχεια και ερχόταν σπίτι λόγω ότι αυτό το μήνα δε είχα βγει και πολλές φορές έξω μόνο σε σπίτια λόγω σχολής είμαι 20 πλέον την τελευταία βδομάδα όμως ξαφνικά είχα απώλεια στυσεων δηλαδή δε μου σηκωνόταν τόσο εύκολα με τη σκέψη και μόνο ή όταν το έπαιζαν ήταν πολύ μαλακες ενώ οπότε βρισκόμασταν είχα σχετικά καλές στυσεις έχω αρχίσει και αγχώνομαι τι μου προτείνετε να κάνω???
Πήγαινε στο θέμα: Στυση |