Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Με τον καιρό κι εσύ σκελετός θ' απομείνεις.
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου

Σπουδές Αθήνα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134270 από chuck norris στις 09 Ιουλίου 2015, 1:40μμ

chuck norris

μέλος από: 21/6/2011
μηνύματα: 81
αποδεκτές απ.: 2
Για σας παιδιά, μετά από αρκετό καιρό ζητάω ξανά την συμβουλή του "φτου". Είμαι από Κύπρο, και έχω εξασφάλιση εδώ και 2 χρόνια θέση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, που δύσκολα παίρνει κάποιος. Λόγο τις στρατιωτικής μου θητείας ( 2 χρόνια στην Κύπρο) αναγκαστικά θα αρχίσω τώρα στα μέσα του Σεπτέμβρη αρχές Οκτωβρίου.

Προβληματίζομαι έντονα, για όλο το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα αυτές τις δύσκολες στιγμές. Έχω και την απορία τι θα απογίνουν τα πανεπιστήμια σε περίπτωση χρεοκοπίας και δύσκολων εποχών.    Έχω εξασφάλιση θέση και σε πανεπιστήμιο Κύπρου αλλα όχι εκείνο που θέλω να σπουδάσω.

Συνοπτικά δηλαδή. Θα σπουδάζεται στην σημερινή Αθήνα αυτή την εποχή η θα το αποφεύγεται. Σας παρακαλώ σοβαρές απάντησης, από άτομα που γνωρίζουν.

Ευχαριστώ πολύ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134289 από cool_guy15 στις 10 Ιουλίου 2015, 10:58μμ

cool_guy15

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 65
αποδεκτές απ.: 2
Κοίταξε, αυτό που λες από ανθρώπους που γνωρίζουν είναι άκυρο..γιατί κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον της χώρας μας..όλοι υποθέσεις κάνουμε! Οπότε ουσιαστική απάντηση στο ερώτημά σου δεν υπάρχει. Είναι ένα ρίσκο που εσύ αποφασίζεις αν θα πάρεις ή όχι. Αν ρωτήσεις εμένα, πιστεύω πως τα πανεπιστήμια δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο αλλά δεν μπορείς να βασιστείς στην άποψη τη δική μου. Τι να σου πω. Βασικά, έχεις σκεφτεί να σπουδάσεις στην Κύπρο αυτό που μπορείς και ύστερα να το ψάξεις για μεταπτυχιακό σχετικό με αυτό που σου αρέσει; Γιατί απ'όσο γνωρίζω, για να κάνεις ένα μεταπτυχιακό π.χ. Ψυχολογία, δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει ψυχολογία, αλλά κάτι συναφές π.χ. φιλολογία, παιδαγωγικά, φιλοσοφία κτλ. Ελπίζω να σε βοήθησα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134290 από nonreligius στις 10 Ιουλίου 2015, 11:13μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298
αποδεκτές απ.: 2
Εγώ πιστεύω ότι αν χρεοκοπήσουμε, και γίνει παύση πληρωμών, δεν θα πάει κανείς καθηγητής να εργαστεί δωρεάν. Αλλά ακόμη και αν δεν γίνει, τα μέτρα που θα παρθούν στο μέλλον (διότι και συμφωνία να γίνει τώρα με μέτρα "βιώσιμα", αργότερα με τα μυαλά που κουβαλάει η κυβέρνηση θα τα θαλασσώσει περισσότερο και θα παρθούν ακόμη σκληρότερα) θα οδηγήσουν σε καταλήψεις, απεργίες κτλ και γενικώς θα γίνει μπάχαλο. Δεν θέλω να είμαι καταστροφολόγος, είναι καθαρά άποψή μου.

Εγώ δεν είμαι από Αθήνα και όχι, δεν θα σπούδαζα εκεί. Αν έμενα εκεί όμως, εννοείται ότι θα καθόμουν. Έμεινα στην πόλη μου καθώς αν αργότερα δεν έχω λεφτά ούτε σπίτι δεν θα μπορώ να ενοικιάσω.

Πήγαινε εσύ να σπουδάσεις. Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες, δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login