Στείλε λεφτά στο ftou.gr
H άγνοια είναι σαν το σάπιο δόντι. Την καταλαβαίνεις όταν ο άλλος ανοίξει το στόμα του.
Τρίτη, 18 Ιουνίου

ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #158676 από missmaden στις 25 Ιουνίου 2022, 5:35πμ

missmaden

Εικονίδιο
μέλος από: 14/7/2014
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Χελλοο πιπολ οφ δισ φορουμ! Έχω πάρα πολλά χρόνια να μπω σε αυτό το φόρουμ αλλά νομίζω ήρθε η ώρα. Το κυριότερο πρόβλημα μου σαν νεαρή ενήλικας είναι πως μου είναι πολύ δύσκολο να συσχετιστώ με ανθρώπους και να δεθώ μαζί τους. Σε όλες τις φιλικές μου σχέσεις νιώθω ως επι το πλείστον οτι έρχομαι κάπως δεύτερη καθώς οι περισσότεροι έχουν άλλα άτομα με τα οποία είναι πάρα πολύ κοντά. Γενικά συχνά νιώθω μέσα μου πως είμαι μόνη μου χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς βγαίνω κάνω πράγματα εργάζομαι κτλπ, κάνω και την απαίτουμενη ψυχοδουλειά με την θεραπεύτρια μου. Για να το πω πιο ωμά, νιώθω λες και είμαι κομπάρσος στις ζωές των φίλων μου και αυτό μου εντείνει την όλη κατάσταση που νιώθω. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα άτομα που νίωθουν έτσι σε αυτόν τον πλανήτη. Θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας για αυτό αποφάσισα να το μοιραστω σε αυτό το φορουμ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158678 από kapapi04 στις 25 Ιουνίου 2022, 6:12πμ

kapapi04

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2021
μηνύματα: 45 αποδεκτές 0
Στις παρέες δεν υπάρχει πρωταγωνιστής και κομπάρσος
Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει το λέγειν ή το χιούμορ ή ακόμα και την εμφάνιση και θα απασχολεί τους υπόλοιπους
Αλλά προς θεού οι φιλίες δεν είναι ανταγωνισμός
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #158688 από Katee75 στις 27 Ιουνίου 2022, 11:38πμ

Katee75

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2021
μηνύματα: 100 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Μερικές φορές νιώθω ακριβώς αυτό που περιγράφεις.Ωστόσο,δεν νομίζω πως όλοι οι φίλοι σου σε θεωρούν κομπάρσο.

Προσωπικά έχω καταλάβει ότι πιο πολύ είναι στο μυαλό μου,διότι μετά βλέπω ότι οι φίλοι και νοιάζονται όταν δεν είμαι καλά και με βοηθάνε και δεν με αφήνουν στην απέξω.Ωστοσο αυτό μπορεί να είναι το δικό μου βίωμα,εσένα μπορεί να ισχύουν αυτά που λες.

Δεν ξέρω πως μπορείς να ξεπεράσεις αυτήν την κατάσταση,καθώς βρίσκομαι στην ίδια και δεν έχω βρει την λυση.Ωστόσο θα σου πρότεινα να μην είσαι σε μια παρέα που μπορείς να μείνεις μόνη σου( π.χ. σε μια παρέα που συμπεριλαμβάνεται από άλλα 2 άτομα) γιατί αν κάποια στιγμή έρθουν πιο κοντά αυτά τα δύο άτομα,εσύ θα το καταλάβεις και θα στεναχωρηθείς.

Ας θυμόμαστε όμως ότι πρώτα πρέπει να μάθουμε να περνάμε καλά και να σηκώνουμε τον εαυτό μας μόνοι μας,χωρίς να έχουμε ανάγκη την σημασία των άλλων.

Επίσης,αν όντως δεν ας καλύπτουν οι παρέες που έχεις,μπορείς να κινηθείς και πέρα από αυτές.Γνωρισε καινούργια άτομα και δες τι σου ταιριάζει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #158798 από don't touch στις 01 Αυγούστου 2022, 11:03πμ

don't touch

Εικονίδιο
μέλος από: 22/7/2022
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Δυο πράγματα μου περναν από το μυαλό. Ή στις παρέες που είσαι άπλα δεν ταιριάζεις είτε από θέμα χιούμορ , είτε από θέμα απόψεων κλπ κλπ ή ταιριάζετε άπλα δεν είσαι εσύ αρκετά ανοιχτή ώστε να δεθούν περισσότερο μαζί σου( και σε αυτό πάλι μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν σου έχουν δώσει οι ίδιοι το ερέθισμα για να νιώσεις οικεία ή κάτι στην ζωή σου σε κρατάει πίσω.) Γενικά είναι πολλά τα σενάρια. Πρέπει να κάτσεις να το δεις λίγο μέσα σου , μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις να κάνεις και καινούριες παρέες να δεις πως πάει. Απο προσωπική εμπειρία τουλάχιστον έχω ζήσει και το να μην ταιριάζω σε μια παρέα και το να ταιριάζω άλλα να είμαι εγώ πολύ κλειστή , να μην αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο και να νομίζω ότι με αφήνω.παράδειγμα δεν ξεκινούσα πότε εγώ μια συζήτηση περίμενα πάντα τους άλλους και μετά ή δεν μπορούσα να συμμετέχω ή μπορούσα και επέλεγα να πω μια δυο λέξεις. Άπλα προσπάθησε να σε δεις σαν να βλέπεις μια ταινία μιας και το έθεσες έτσι και εσύ. Αν σε δεις από έξω μπορείς να διακρίνεις το πρόβλημα; ελπίζω να βοήθησα και να μην λέω ασυναρτησίες :Ρ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login