Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φυσικά και υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δεν παίρνουν πολλή κι έτσι η γνώση συσσωρεύεται.
Πέμπτη, 13 Ιουνίου

Πήρα πίπα στο κολλητό sos

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #164220 από Manos18. στις 21 Μαρτίου 2023, 3:53μμ

Manos18.

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2023
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα είμαι 18 χρόνων και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι μέχρι τώρα! Δεν ξέρω αν είμαι γκει ή στρειτ.
Ο κολλητός μου είχε ψάξει μια μέρα το κινητό μου και όταν είδε κάτι φωτό του μίλησα για αυτό λέγοντας του ότι δεν ξέρω τι είμαι και τέτοια..
Ενώ λέγαμε διαφορά στην πλάκα πάντα μου έλεγε ότι δεν είναι γκει!
Του έλεγα λοιπόν για πλάκα μερικές φορές στείλε μου μια γυμνή σου και θα σου πάρω τσιγάρα και όντως το έκανε!
Σήμερα το βράδυ είχαμε βγει με κάτι φίλους μας και μου είχε πει να του δώσω 5€. Του ειπα λοιπόν για πλάκα να μου στείλει καμία γυμνή ή να του την πιάσω στο αμάξι έτσι και έγινε μπήκαμε μέσα του την έπιασα από επάνω αμέσως μου την έπιανε και αυτός ενώ δεν τον άφηνα και του ειπα να βάλω το χέρι μου από μέσα και του την έπιασα! Του πα λοιπόν για πλάκα να του δώσω 20€ και στον γυρισμό να πάμε καπου ερημικά να του την παίξω. Αφού κάναμε μια βόλτα με τους φίλους μας χωρίς να πούμε κάτι τον πήρε τηλ η κοπέλα που κάνει να βρεθούν είπε ότι πρέπει να φύγει και μου είπε στο αυτί θα σε πάρω τηλ μετα! Έτσι και έκανε καο πήγα και τον πήρα και με το που μπήκε το αμάξι την έβγαλε έξω και με έβαζε να του την πιάνω..εγώ είχα λιώσει…σταμάτησα καπου απόμερα και ενώ του την έπαιζα του έκανα νόημα αν θέλει να σκύψω και αμέσως αυτός γύρισε και του πήρα πίπα…όχι τέλεια γιατί ήταν η πρώτη μου φορά αλλά έχυσα στο στόμα μου και ήταν μαγικό ! Εγώ νιώθω ότι του άρεσε αλλά όταν γύρισα σπίτι μου είχε στείλει μήνυμα ότι : Τέλος δε θα ξανά αναθερφει τίποτα ούτε σπόντα ούτε μαλακιες και Θα μιλάς κανονικά λες και θέλεις κοπέλες και τέλος!
Εγω του ζήτησα συγνώμη του ειπα όταν λάθος και μαλακια μου αλλά αυτός μου ξανά έστειλε απλά τέλος και μετά δεν μου μιλούσε ιδιαίτερα!
Εγω τώρα δεν μπορω να κοιμηθώ μετά από αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω! Δεν νομίζω ότι έγινε για τα χρήματα γιατί έδειχνε να το γουστάρει παρά πολύ αλλά δεν ξέρω!
Να κάνω κάποια κίνηση ή να περιμένω;
Να του στειλω μήνυμα;
Ευχαριστώ οποία βοήθεια αποδεκτή!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #164221 από kaulakosp στις 22 Μαρτίου 2023, 5:08πμ

kaulakosp

Εικονίδιο
μέλος από: 14/3/2023
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις κίνηση. Πιθανότατα είναι μπερδεμένος παρόλο που του άρεσε. Δεν ξέρει αν έπρεπε να σε αφήσει να του πάρεις πίπα ή όχι. Εσύ αν είσαι σίγουρος κάνε κίνηση και αν ανταποκριθεί θα κάνετε ωραίες φάσεις μετά. Δεν σημαίνει ότι δεν θα σου αρέσουν και οι γυναίκες. Καλύτερα να κάνεις τώρα την κίνηση που είναι νωρίς.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #164223 από Grgmhls στις 22 Μαρτίου 2023, 7:49πμ

Grgmhls

Εικονίδιο
μέλος από: 22/3/2023
μηνύματα: 34 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αρχικά πρέπει και εκείνος να ξεκαθαρίσει έστω στον εαυτό του αν του άρεσε ή όχι. Με το να μη γίνεται αναφορά στο θέμα, δεν λύνεται κατι. Αντιθέτως αν το συζητήσετε, θα βγει και ένα συμπέρασμα για το πώς βλέπετε ο ένας τον άλλον. Καλό θα ήταν να μην αποφύγει τη συζήτηση, γιατί έτσι θα μένουν ερωτηματικά και απορίες σχετικά με τη μεταξύ σας σχέση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #175892 από Gkappa στις 01 Φεβρουαρίου 2024, 1:32μμ

Gkappa

μέλος από: 22/11/2022
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Γεια σου φίλε. Πως εξελίχθηκε το θέμα τελικά ; Και έπειτα από αυτούς τους μήνες έτυχε να γίνει κάτι ξανά ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login