Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είμαι ένας αυτόματος τηλεφωνητής. Ο ιδιοκτήτης μου δεν είναι εδώ, αλλά είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση.
Τρίτη, 16 Απριλίου

Αυνανισμός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #167390 από Charisannaoglou στις 26 Μαΐου 2023, 10:50πμ

Charisannaoglou

μέλος από: 26/5/2023
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Είμαι 14 χρόνων και έχω τεράστιο θέμα. Όταν προσπαθώ θα ανοίξω το πετσακι για να αποκαλυφθεί το κεφαλάκι αυτό πονάει και δεν έχω καταφέρει ποτέ να το ανοίξω έστω και μέχρι την μέση. Συνεπώς αυνανιζομαι με κλειστό το πεος και δεν νιώθω την απόλαυση που θα είχα αν ήταν ανοιχτό.
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #167391 από Donvarzz στις 26 Μαΐου 2023, 11:39πμ

Donvarzz

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/5/2023
μηνύματα: 18 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου φίλε! κοίταξε πολλά άτομα στην ηλικία σου και μεγαλύτεροι αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα με το πετσακι! Σε πολλούς μπορεί να ανοίξει με το χρόνο και όσο μεγαλώνεις αλλά καλό θα ήταν να κανείς και εσυ λίγες σαν ασκήσεις κάτι τέτοιο εγώ που είχα ένα παρομοιο θεμα όταν ήμουν στην ηλικία σου κάθε μέρα στο κρεβάτι προτού κοιμηθώ προσπαθούσα να το πάω λίγο πιο κατω μερα με την μερα εβλεπα αλλαγή μέχρι που πήγε τέρμα κατω στην αρχη με έτσουζε φουλ και πονάγα που το ακουμπαγα αλλά τώρα ειναι μια χαρα! Μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις λίγο baby oil ίσως έχω ακούσει ότι βοηθάει το σάλιο για να το κανείς λίγο ελαστικό και σιγά σιγά κάθε μέρα ίσως δεις αλλαγή επίσης στο μπάνιο Όταν κανείς μπάνιο με το ζεστό νερό το πετσακι χαλαρώνει και εκεί θα ήταν καλό να προσπαθείς! αν θέλεις κάτι άλλο να ρωτήσεις πες μου και ξέρω να σου απαντήσω! Αν τυχόν σε πονάει πολύ και δν αντέχεις τον πόνο και κάθε μέρα το ίδιο πονασ καλό θα ήταν να πας σε γιατρό!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #167393 από randomname στις 27 Μαΐου 2023, 9:45πμ

randomname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2022
μηνύματα: 50 αποδεκτές 0
Γεια σου κι από μένα. Αρχικά να σε ενημερώσω πως αυτό που περιγράφεις, όπως είπα εδώ, δεν είναι απαραίτητα ανησυχητικό για την ηλικία σου. Σε παιδιά και ανήλικους η ακροποσθία ('πετσάκι') είναι ακόμη στενή και δεν μπορεί να τραβηχτεί εύκολα προς τα πίσω. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα αγόρια για να προστατεύεται το κεφαλάκι και αλλάζει σταδιακά από την εφηβεία και έπειτα. Εάν το πιέσεις παραπάνω από όσο αντέχει είναι λογικό να πονέσει κάπως. Στα 14 είσαι ακόμα μικρός, οπότε είναι φυσιολογικό η ακροποσθία να μην έχει χαλαρώσει πλήρως και το κεφαλάκι να είναι ακόμη πολύ ευαίσθητο στο άγγιγμα.

Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να περιμένεις να μεγαλώσεις. Πέρα από αυτό, όμως, μπορείς να ακολουθείς και τις συμβουλές που σου έδωσε ο φίλος από πάνω. Λίγο απαλό τέντωμα προς τα κάτω ή προς τα πάνω για να αρχίσει το δέρμα να χαλαρώνει. Όταν δεν είσαι σε στύση ή με ζεστό νερό στο μπάνιο είναι ακόμη καλύτερα.
Να πω, επίσης, ότι ο τρόπος που είπες ότι αυνανίζεσαι -με καλυμμένο το κεφάλι- είναι ο φυσιολογικός και δεν επηρεάζει καθόλου την απόλαυση. Δηλαδή σχεδόν όλοι πάνω-κάτω με αυτόν τον τρόπο αυνανίζονται.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login