Μήνυμα στις 5/6/2023 στις 06:34 @Sex
Έχω προσπαθήσει αλλά δεν τα καταφερα καν να την ακουμπήσω τώρα ίσως το έκανα νε λάθος στάση αν ξέρει κανείς ας μας πει πως το κάνει! Πάντως έστω φτάνεις κεφαλάκι το πιο σημαντικό 😉😉
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα στον εαυτό μου
Μήνυμα στις 4/6/2023 στις 23:32 @Sex
όταν ξεκινάς να κατουρας το ανοίγεις να φαίνεται δλδ το κεφαλάκι έστω και μέχρι ένα σημείο πριν ανοιξει τέλειως όπως θες! Κατουρας τινάζεις και μετά το κλείνεις πάλι εγώ έτσι το κάνω
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι
Μήνυμα στις 3/6/2023 στις 07:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα! Νομίζω είναι πολύ καλό που σου κατεβαινει εκτός στυσης και δεν πονάς τώρα όσο για το ότι παει μέχρι την μέση σε στύση θέλει λίγο εξάσκηση και χρόνο! Θα μπορούσες όταν κανείς μπάνιο με ζεστο νερο θα μαλακώσει και θα δεις ότι θα κατέβει λίγο πιο εύκολα αλλά πάντα σιγά σιγά! Κάθε μέρα και από λίγο. και επίσης βοηθάει το baby oil! Όταν κατουρας να το ανοίγεις για να σηνιθιζει! Εγώ αυτά έκανα και μετά από κάποιους μήνες ήταν κομπλέ! απλά μπορεί να παίζει ρόλο και η ηλικία μπορεί όσο μεγαλώνεις να χαλαρώσει και να ανοίγει κομπλέ απλά κανε και εξάσκηση! αν δεν δεις κάποια διαφορά πήγαινε σε γιατρό να σε βοηθήσει!Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι
Μήνυμα στις 30/5/2023 στις 13:38 @Sex
Εγω είμαι 21 κοντεύω 22 και τον έχω 15-16cm κάπου εκεί! Εντάξει θα πάρεις και άλλο σίγουρα! Μέχρι τα 21 μεγαλώνει έχεις 5 χρόνια ακόμα!
Πήγαινε στο θέμα: .
Μήνυμα στις 30/5/2023 στις 13:21 @Sex
Ευχαριστω για την απάντηση! Νομίζω πως ναι αν είναι έτσι οπωσ Τα λες θα το κάνω έτσι θα φοράω μποξεράκι και θα βγαίνω! εντάξει με το μποξεράκι δένε χω θέμα και με φίλους κανονικά με βλέπουν με μποξεράκι γυμνο ακόμα δν με έχουν δει Γτ ενταξει πάντα αλλάζω στο μπάνιο Γτ νιώθω πιο άνετα αλλλα ενταξει δν είμαι τόσο υπερβολικός με μποξερακι δν έχω θεμα! Ίσως ναι πρέπει να το πάρω πιο κουλ θα δυσκολευτώ στην αρχη αρκετά αλλά μετά πιστεύω θα παει καλά
Πήγαινε στο θέμα: Στρατός
Μήνυμα στις 30/5/2023 στις 09:56 @Sex
καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς πλησιάζει η στιγμή που πρέπει να μπω στρατό είμαι 22 χρόνων και είμαι ντροπαλός φουλ και γενικά αγχώδεις σαν άνθρωπος αγχώνομαι νε το παραμικρό και γενικά δν είμαι τόσο άνετος με ξενα άτομα και θελω το χρόνο μου γενικά! Θέλω να ρωτήσω στο στρατό πως είναι τα πράγματα με τα υπόλοιπα άτομα γενικά τουαλέτες το μπάνιο; σκεφτείτε πως δν νιώθω άνετα να αλλάζω μπροστά σε άλλους πχ όταν κάνω μπάνιο στο σπίτι κλειδώνω πόρτα περνώ τα ρουχα μαζί μου αλλάζω και μετά βγαίνω! Θα είναι και αλλά άτομα σαν εμένα; Δεν ξερω αρχίζει και με ποιανει το άγχος και νομίζω πως δν θα παει καλά αυτό… πάλι καλά το μόνο καλό είναι ότι θα βρίσκομαι Αθηνα μόλις παρω την πρώτη μεταγραφή οπως λέγεται αυτό 😅😅 ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις
Πήγαινε στο θέμα: Στρατός
Μήνυμα στις 29/5/2023 στις 14:47 @Sex
Καλησπέρα φίλε μου! Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν έκανα τις συγκεκριμένες εξετάσεις γιατί απλά πλήρωνα τον γιατρό και έφευγα αποτι θυμάμαι άντε να με άκουγε λίγο καρδιά αναπνευστικό και τέτοια! Ποτέ δεν με είδε στα γεννητικά όργανα νομίζω πως δεν ελέγχουν όλοι η γιατροί εκεί κάτω ωστόσο αποτι ξέρω από κάποια παιδιά στα γεννητικά όργανα σου βλέπει όρχεις και ίσως αν ανοίγει το πετσακι. Ούτε εγώ θα ήμουν άνετος γιατί και εγώ είναι φουλ ντροπαλός τώρα δεν ηερω πως θα μπορέσεις να το αποφύγεις μακάρι να έπεφτες σε γιατρό που να μην κάνει τέτοιο έλεγχο και απλά να σε ρωτάει! Τώρα αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα εκεί κάτω είναι ευκαιρία να σε βοηθήσει αν έχεις κάποιο θέμα! Όταν είχες παει την προηγούμενη φορά σε είχε δει εκεί κάτω; Γιατί αν πας στον ίδιο πάλι τότε ίσως σε ξαναδεί! Το άγχος για μένα το βρίσκω φυσιολογικό στο συγκεκριμένο κομμάτι γιατι το έχω περάσει και εγώ! Τώρα κάτι άλλο δεν ξέρω ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο αν θες κάτι άλλο πες!
Πήγαινε στο θέμα: χαρτί γιατρού για το σχολείο
Μήνυμα στις 26/5/2023 στις 11:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε! κοίταξε πολλά άτομα στην ηλικία σου και μεγαλύτεροι αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα με το πετσακι! Σε πολλούς μπορεί να ανοίξει με το χρόνο και όσο μεγαλώνεις αλλά καλό θα ήταν να κανείς και εσυ λίγες σαν ασκήσεις κάτι τέτοιο εγώ που είχα ένα παρομοιο θεμα όταν ήμουν στην ηλικία σου κάθε μέρα στο κρεβάτι προτού κοιμηθώ προσπαθούσα να το πάω λίγο πιο κατω μερα με την μερα εβλεπα αλλαγή μέχρι που πήγε τέρμα κατω στην αρχη με έτσουζε φουλ και πονάγα που το ακουμπαγα αλλά τώρα ειναι μια χαρα! Μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις λίγο baby oil ίσως έχω ακούσει ότι βοηθάει το σάλιο για να το κανείς λίγο ελαστικό και σιγά σιγά κάθε μέρα ίσως δεις αλλαγή επίσης στο μπάνιο Όταν κανείς μπάνιο με το ζεστό νερό το πετσακι χαλαρώνει και εκεί θα ήταν καλό να προσπαθείς! αν θέλεις κάτι άλλο να ρωτήσεις πες μου και ξέρω να σου απαντήσω! Αν τυχόν σε πονάει πολύ και δν αντέχεις τον πόνο και κάθε μέρα το ίδιο πονασ καλό θα ήταν να πας σε γιατρό!Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός |