Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διάβασα τόσα για τους κινδύνους του ποτού και του τσιγάρου, που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα.
Τρίτη, 19 Μαρτίου

Webmaster 26/1/2012 8:44:00 μμ

Πώς δένουμε μια γραβάτα

Φέξε μουΣτο σημερινό μάθημα θα δούμε πώς δένουμε μια γραβάτα, διότι όπως λέει και η παροιμία, άνθρωπος αγράβατος ξύλο απελέκητο.


Οι κόμποι που πρέπει να μάθει κάποιος για να είναι κυριλέ, είναι τρεις: Ο τεμπέλικος, ο απλός και ο διπλός. Ακολουθεί ανάλυση και δώσε βάση:


Ο τεμπέλικος κόμπος

Τεμπέλικο κόμπο δένουν δύο κατηγορίες ανθρώπων:

Οι μαθητές στα ιδιωτικά σχολεία και οι καρφιτσοκέφαλοι για να φαίνεται πιο μεγάλο το κεφάλι τους. Ο κόμπος αυτός είναι πολύ μικρός και στραβός και τραβά κάπως την προσοχή από το ισχνό κεφάλι τους.

Ο Κάρολος δένει τεμπέλικο κόμπο, οπότε δε χρειάζεται να πω περισσότερα για τα γούστα αυτών που τον προτιμούν.


Ο απλός κόμπος

Ο απλός κόμπος προσδίδει κύρος. Σε κάνει να δείχνεις ισορροπημένος νοητικά και περιποιημένος, επειδή είναι συμμετρικός και ταιριάζει με τα πιο πολλά κολάρα. Ιδανικός για μέτριες σε πάχος υφάσματος γραβάτες.

Άρα, αν είσαι ανισόρροπος και θες να κρυφτείς, να δένεις απλό κόμπο όπως στο παράδειγμα δεξιά. Αν είσαι πάνω από 17 χρονών και δεν είσαι τετράπαχος ή πολιτικός, τότε αυτός είναι ο κόμπος για σένα.


Ο διπλός κόμπος

Τούτο το κομπόδεμα πάλι είναι βαρέων βαρών. Το τρίτο κατά σειρά αξεσουάρ του μικροτσούτσουνου, μετά την καραμπίνα και το ακριβό αμάξι. Εδώ δες μεγαλείο.

Τέτοιο κόμπο δένουν, εκτός απ' τους μικροτσούτσουνους, οι κοντόχοντροι, οι φλώροι φοιτητές που πρωτομαθαίνουν τα κόλπα και οι έμπειροι πολιτικοί αν η κοιλιά τους δεν είναι τόσο τεράστια που να καταναλώνει όλο το μήκος της γραβάτας.

Αν μένεις, ή σκοπεύεις ταξίδι στην Ελλάδα, μη διανοηθείς να δέσεις τέτοιο κόμπο διότι έχει πέσει σύρμα να κυνηγάνε τους πολιτικούς και αν σε περάσουν για τέτοιο θα κάνουν τον κόμπο σου στόχο και θα σε πυροβολήσουν.


BONUS: Ο κόμπος Κθούλου

Για πολύ δύσκολες καταστάσεις, όπου απαιτείται φοβέρα και επιβλητικότητα, ένας είναι ο κόμπος: Ο μεγαλοπρεπής κόμπος Κθούλου. Ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά για επιβολή στις μάζες.

Τον κόμπο αυτό προσπαθούν ανεπιτυχώς ν' αντιγράψουν οι παπάδες και δεσποτάδες, με το να αφήνουν μακριά μούσια.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Σηπτικό Βόδι @ 26/1/2012 - 21:30
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΟΜΠΟ ΚΘΟΥΛΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.