Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Καλύτερα να μετανιώσεις που κίκαρες παρά να μετανιώσεις που δεν κίκαρες. (Άρης)
Δευτέρα, 18 Μαρτίου

Webmaster 14/7/2012 8:58:00 μμ

Γιατί το μελάνι εκτυπωτή είναι τόσο ακριβό

ΓιαλαντζίΚακώς ο πολύς λαός εκνευρίζεται με τις εταιρείες εκτυπωτών για την τιμή του μελανιού. Μάλιστα οι εταιρείες αυτές θα έπρεπε να κάνουν ακόμα και μήνυση σε όσους αντιδρούν, ώστε να περισώσουν το θιγμένο τους κύρος. Το ftou.gr εξερευνά τη μελανή οπή του εμπορίου του μελανιού εκτυπωτών και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο γιατί η τιμή του είναι τόσο ακριβή.


Το στυλό

Το στυλό

Κόστος ανά σταγόνα: 0,10 Ευρώ.


Κοινότυπο μελάνι, από σουπιές ψαράδικου. Γι' αυτό μωρέ είναι τόσο φτηνό. Πάλι καλά να λες που δε βρωμάει και ψαρίλα ενώ γράφεις.


Το μέλανι εκτυπωτή

Το στυλό

Κόστος ανά σταγόνα: 10 Ευρώ, δηλαδή 100 φορές παραπάνω.


Το μελάνι εκτυπωτή είναι ΑΑΑΑΑΑΛΛΗ φάση. Είναι σταγόνες από σπάνιο αίμα γαλαζοαίματου βασιλιά ομάδας Ο ρέζους αρνητικό. Και όχι μόνο αυτό αλλά το αίμα αυτό συλλέγεται κατόπιν ειδικής διατροφής του βασιλιά με αηδονόγλωσσες και αμελέτητα κόκκορα. Μετά πασπαλίζεται με διαμαντόσκονη σε ολόχρυσα μηχανήματα που χειρίζονται ειδικά εκπαιδευμένοι νάνοι φερμένοι γι' αυτό αποκλειστικά το σκοπό από τα έγκατα της γης. Τέλος κάθε κουτάκι μελανιού εκτυπωτή ελέγχεται ιδιοχείρως από τον πρόεδρο της Αμερικής για την ποιότητά του, εξ ου και η ακριβή τιμή.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~sanny123 @ 30/8/2012 - 20:55
Το άρθρο δεν απέχει και πολύ απο την πραγματικότητα αν και χιουμοριστικό.Τα τελευταία χρόνια μειώνεται συνεχώς η ποσότητα μελανιού στα μελανοδοχεία και αυξάνεται η τιμή τους.Υπέυθυνες είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα γνήσια μελάνια γιατί αυτές καθορίζουν τις τιμές.
#2~aboriginal @ 4/9/2012 - 16:43
γιατι δεν υπαρχει ουτε ενα αρθρο που να μιλαει σοβαρα?ολα τα αρθρα στο φτου ειναι χιουμοριστικα..δεν ειναι κακο...αλλα δεν βλαπτει λιγη σοβαροτιτα που και που...παρολα αυτα...ναι με εκανε και γελασα πολυ

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.