Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η μεγαλύτερη τρύπα ασφάλειας ever: Ένα ανοιχτό στόμα.
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου

Διακοπές με κολλητό

Σελ. 5
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #171646 από panoss_panos στις 21 Σεπτεμβρίου 2023, 1:41μμ

panoss_panos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/4/2021
Έγραψε:(gomt@18 Σεπτεμβρίου 2023)
Τελικά τι έγινε;

Τελικά δεν ήρθε ποτέ στο νησί σε εμένα και τώρα πήγε φαντάρος δύσκολο να έρθει.
Ξενερα μεγάλη αλλά που θα πάει θα κάτσει φάση και πιστεύω θα είναι πολύ γαματη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #171648 από Dennis_The_Menace στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, 9:45πμ

Dennis_The_Menace

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2023
Καλησπέρα φίλε. Θεωρώ η ζωή είναι αρκετά μικρή, τόσο πολύ που δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο, αλλά να προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που θελουμε. Από τη στιγμή που θα πάτε διακοπές μαζί, σημαίνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη κι άνεση. Εκεί λοιπόν θα στόχευσα εγώ. Θα μιλούσα με το φίλο μου λέγοντας πως θα ήθελα να αποκτήσω μια οικειότητα γύρω από τη σεξουαλικότητα, με ένα άτομο που πραγματικά εμπιστεύομαι. Θα έκανα λοιπόν ερωτήσεις για πιθανές κρυφές επιθυμίες του φίλου μου. Έτσι θα έβλεπα έμμεσα αν αυτός θέλει να ανοιχτεί. Ανάλογα την απάντηση που θα δώσει, δίνεις κι εσυ τη δικιά σου. Έτσι δεν ανοίγεις αμέσως τα χαρτιά άρα δε ρισκάρεις τη φιλία ούτε και τη ντροπή :) πως σου φαίνεται;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #171650 από panoss_panos στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, 1:17μμ

panoss_panos

Εικονίδιο
Έγραψε:(Dennis_The_Menace@22 Σεπτεμβρίου 2023)
Από τη στιγμή που θα πάτε διακοπές μαζί, σημαίνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη κι άνεση.

Ναι γενικά υπάρχει οικειότητα και εμπιστοσύνη και μιλάμε για γκόμενες και σεξ κυρίως. Για τις πουτσες μας δεν έχει τύχει ποτέ να μιλήσουμε.

Έγραψε:(Dennis_The_Menace@22 Σεπτεμβρίου 2023)
Θα έκανα λοιπόν ερωτήσεις για πιθανές κρυφές επιθυμίες του φίλου μου.

Ωραία ιδεα και σκέψη αυτή. Όταν λες ερωτήσεις, τι ερωτησεις ας πούμε δώσε αν θες κανένα παράδειγμα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #189452 από panoss_panos στις 24 Αυγούστου 2025, 6:54μμ

panoss_panos

Εικονίδιο
Έγραψε:(Jeanmoust@24 Ιουνίου 2023)
Στο εύχομαι φίλε! Καιρός ήταν πια....

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από καιρό αποφάσισε ο κολλητός μου να έρθει για διακοπές στο νησί. Γενικά τελευταία έχουμε αρχίσει και μιλάμε αρκετά για θέματα με κοπέλες και ότι ακόμα εγώ δεν έχω κάνει τίποτα με κοπέλες και ζηλεύω που αυτός κάνει σεξ οπότε θέλει. Εδώ πριν καιρό που του είπα ότι δεν αντέχω άλλο και ότι πρέπει να γ@@σω για να ηρεμήσω, γυρνάει και μου κάνει: «εσύ τώρα θέλει να σε πάω σε κάνα μπουρδέλο». Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοούσε (μόνο μου ή τρίο φάση) και δεν το συνέχισα γιατί αλλάξαμε συζήτηση. Τώρα που έρχεται έχουμε κλείσει και μια βίλα για να μείνουμε (εύχομαι να έχει δίπλα τίποτα κοπέλες γιατί είναι συγκρότημα βιλών)
Θέλω τα φώτα σας τι θα μπορούσα να κάνω για να κάτσει καμιά φάση είτε για καμιά αλληλομαλακία ή έστω να κάτσει φάση να τον δω γυμνό (για σύγκριση) ή τρίο φάση. Λέω νταξει αφού θα έχουμε πισίνα, αφού θα είμαστε χαλαροί, ίσως και κάνα ποτάκι ή κανένα θάρρος ή αλήθεια για βουτιά γυμνοί στην πισίνα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #189453 από B_boy στις 28 Αυγούστου 2025, 9:40μμ

B_boy

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2021
Καλησπέρα, μη κολλάς μια ζωή έχουμε.
Το πιο απλό άλλαξε μαγιο μπροστά του ,βάλε μια τσόντα να δείτε, αν έχετε πισίνα μόνο δική σας βγαλε το μαγιό και κάνε μπάνιο γυμνός η μείνε στη ξαπλωστρα γυμνός.
Μη κολλάς, απλα γδύσου χωρίς και καλά κατι σεξουαλικο ,απλα για να απολαύσεις το μπάνιο γυμνός. Πες του θελω να κανω μπανιο γυμνος για την εμπειρία, τώρα αν καυλωσεις (το πιο πιθανο) μη κολλήσεις...έτσι είναι.

Ζηλεύω θα ηθελα παιχνίδι με αντρα αλλά είμαι σε σχέση.
Τι θα ήθελες ιδανικά να κάνεις?
Αποδεκτή πλοζ και ενημέρωσε μας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #189454 από panoss_panos στις 28 Αυγούστου 2025, 9:47μμ

panoss_panos

Εικονίδιο
Έγραψε:(B_boy@28 Αυγούστου 2025)
Καλησπέρα, μη κολλάς μια ζωή έχουμε.
Το πιο απλό άλλαξε μαγιο μπροστά του ,βάλε μια τσόντα να δείτε, αν έχετε πισίνα μόνο δική σας βγαλε το μαγιό και κάνε μπάνιο γυμνός η μείνε στη ξαπλωστρα γυμνός.
Μη κολλάς, απλα γδύσου χωρίς και καλά κατι σεξουαλικο ,απλα για να απολαύσεις το μπάνιο γυμνός. Πες του θελω να κανω μπανιο γυμνος για την εμπειρία, τώρα αν καυλωσεις (το πιο πιθανο) μη κολλήσεις...έτσι είναι.

Ζηλεύω θα ηθελα παιχνίδι με αντρα αλλά είμαι σε σχέση.
Τι θα ήθελες ιδανικά να κάνεις?
Αποδεκτή πλοζ και ενημέρωσε μας.

Οκ αυτό με το μαγιό καλό. Για τσόντα θα το προσπαθήσω αν και δεν νομίζω. Στην ξαπλώστρα δύσκολα γυμνός. Ίσως καμιά βραδινή βουτιά στην πισίνα χωρίς μαγιό.

Ιδανικά τρίο με καμιά κοπέλα. Και για να κάνω και εγώ μια φορά κάτι αλλά και γιατί πιστεύω είναι καλή φάση. Βέβαια όταν το σκέφτομαι πιο καλά με αγχώνει περισσότερο (το πως θα γ@@@σω, λόγω της μη γνώσης έως τώρα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #189455 από B_boy στις 28 Αυγούστου 2025, 11:32μμ

B_boy

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2021
Μη τα μπλέξεις από την αρχή,βγάλε το μαγιό,άλλαξε μπροστά του, κανε μπανιο γυμνος και μη κολλάς. Στη ξαπλωστρα γιατί δύσκολα γυμνος? Όταν βγεις από τη πισίνα βγάλε το Μαγιό ξάπλωσε, ετσι απλά . Ολα θα έρθουν απλά,θα εισαι γυμνος ...ξεκίνα κουβεντα του στυλ "μακάρι να ήταν μια γκομενα να μας παίρνει πιπα". Καλά θα πάει,μη κολλάς,για μια καυλα ζούμε.
ΥΓ μπες στο φόρουμ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #189456 από panoss_panos στις 29 Αυγούστου 2025, 3:01πμ

panoss_panos

Εικονίδιο
Έγραψε:(B_boy@28 Αυγούστου 2025)
Μη τα μπλέξεις από την αρχή,βγάλε το μαγιό,άλλαξε μπροστά του, κανε μπανιο γυμνος και μη κολλάς. Στη ξαπλωστρα γιατί δύσκολα γυμνος? Όταν βγεις από τη πισίνα βγάλε το Μαγιό ξάπλωσε, ετσι απλά . Ολα θα έρθουν απλά,θα εισαι γυμνος ...ξεκίνα κουβεντα του στυλ "μακάρι να ήταν μια γκομενα να μας παίρνει πιπα". Καλά θα πάει,μη κολλάς,για μια καυλα ζούμε.
ΥΓ μπες στο φόρουμ

Στην ξαπλώστρα δύσκολο γιατί έχει γείτονες δίπλα. Είναι συγκρότημα βιλών. Αυτό με την συζήτηση για γκόμενα και πίπα καλό και το δεύτερο είχα υπόψιν μου. Νταξει, και εγώ πιστεύω όλο και κάτι θα κάτσει να γίνει.
Τι εννοείς να μπω στο φόρουμ; Αν εννοείς να μπω να διαβάσω να πάρω ιδέες τα έχω δει σχεδόν όλα τα threads.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login