Αυνανισμός με παρέα
Μήνυμα #163161 από Οτιναναιεπειδηεπρεπε στις 09 Φεβρουαρίου 2023, 3:07μμ
![]() |
Γεια σας Είμαι 18 χρόνων παρθένος, straight και θέλω να δοκιμάσω τον ομαδικό αυνανισμό (από μικρός το έχω άχτι και ποτέ δεν έκατσε), μόνο μια φορά όταν ήμουν ακόμα αρκετά μικρός είχα παίξει το πουλί μου μπροστά σε ένα φίλο μου αλλά ούτε αυτός έκανε κάτι (περισσότερο με αγνοούσε) και ούτε ειχα και ιδιαίτερη ενσυναίσθηση του τι γινόταν και θέλω πραγματικά να το δοκιμάσω, το θέμα είναι πως δεν έχω με ποιον να το κάνω, αφού κανένας στο στενό μου περιβάλλον δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο, επίσης δεν ξέρω αν θέλω να βρω άγνωστους από το ίντερνετ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά, δεν με ενδιαφέρει το διαδικτυακό (αν με ενδιέφερε θα το είχα κάνει είδη), καμία ιδέα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
14
Μήνυμα #163175 από ilion94 στις 18 Φεβρουαρίου 2023, 3:10μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηκαλησπερα φιλε μου η ομαδικη μαλακια ειναι απ τα πραγματα που βγαινουν λιγο αβιαστα οχι προγραμματισμενααν φερεις σε ενα φιλο τη συζητηση και τσοντα αραξτε και δειτε θα παει απο μονο του το διαδικτυακο μην το φοβασαι καλο ειναι να ξεκινησεις ετσι για να σου φυγει καποια ειδους ντροπη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #163177 από Donvarz στις 19 Φεβρουαρίου 2023, 9:11πμ
![]() ![]() μηνύματα: 2 ![]() |
καλησπερα φίλε! Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω δοκιμάσει είχα μια εμπειρία πολύ μικρός όταν ήμουν δημοτικό σκέψου και θυμάμαι ότι ο κολλητός μου τότε είχε κάνει την κίνηση για αυνανισμό την έβγαλε βασικά και βάραγε αλλά εγώ τότε ήμουν ντροπαλός κτλπ και δεν έκανα τιποτα και εγώ στο κομμάτι αυτό αν με ρωτούσες τώρα ίσως και να δοκίμαζα ομαδική μαλακια γιατί θα ήθελα να δοκιμάσω νέα πράγματα τώρα στο κομμάτι του διαδυκτιακου μια φορά έτυχε δν μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί ντρεπόμουν και δν πολύ με ενδιέφερε το απέναντι άτομο δν ξέρω ένιωσα άβολα αλλά νομίζω πως θα έδινα μια ακόμα ευκαιρία |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #163208 από ilion94 στις 14 Μαρτίου 2023, 5:22μμ
![]() |
η αληθεια ειναι πως και εγω κολλουσα σκεψου πρωτη φορα βαρεσα με παρεα στα 26 μου πριν 3 χρονια περιπου αλλα πλεον το ευχαριστιεμαι αν παντως θες για να σου φυγουν οι ενδοιασμοι μπρουμε να βαρεσουμε με κληση απο καποιο σοσιαλ με τσοντα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |