Στείλε λεφτά στο ftou.gr

 

~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
Δεν ξέρω γρι από μουσική. Στον κύκλο μας δεν είναι απαραίτητο. (Elvis Presley)
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου
Από Lilla Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

7 + 1 Συμβουλές Καζαμία: Λάβε Βαζελίνην

Κάτι τρέχειΜην πούμε κι εμείς τι είναι ο Καζαμίας, πως ορκιζόντουσαν γιαγιάδες για πάρτη του, πως μεγάλωσε γενιές, αυτά τα λένε όλοι οι άλλοι. Τα λαϊκά αλμανάκ τα ξέρουν και οι πέτρες και όποιος λέει πως δεν τα ξέρει, γρήγορα να τρέξει να κρυφτεί να μην τον βρούμε.


Στην παρούσα μελέτη, Θα ασχοληθούμε με το περίεργο και ασυνήθιστο φολκλόρ της πατρίδος σας, το οποίο έχει εγγραφεί στο μέσα μυαλό πολλών κατοίκων της με αιτία τον Καζαμία. Πριν προχωρήσομε εις την μελέτην, να ενημερώσομε ότι το άρθρο μας αυτό γράφτηκε ως βοήθημα για ορισμένα προχωρημένα θέματα που θα διδαχθούν οι τιμημένοι μου μαθητές στη Rohala Art, αλλά προσφέρεται ως δώρο και στο ευρύ κοινό ως δείγμα της τεράστιας μεγαλοψυχίας μας.


1. Πώς καταπολεμάται η μπόχα στα πόδιαΣτενοχωριέσαι που δεν έχεις στο σπίτι σου μπάνιο να πλυθείς; Βρωμάνε τα πόδια σου και ζέχνεις; Ίου σου, αλλά υπάρχει ελπίς. Η λύσις είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία: Λάβε βαζελίνην, αλλά, πρόσεξε: Ανακατέβεις με νιτρικό οξύ και ταννίνε (;) και λίγο μετά την έκρηξη παίρνεις το πράμα που έφτιαξες κι αλείφεις τους βρωμερούς πόδας σου.


2. Πώς βάφονται τα άσπρα μαλλιά μαύραΑσπρίσανε οι τρίχες σου γέρο μου; Κανένα πρόβλημα, τα πράματα εδώ είναι πολύ απλά: Νιτρικός άργυρος, νερό, αμμωνία. Τα ανακατεύεις, αλείφεις τα άσπρα μαλλιά σου και κάθεσαι στον ήλιο κάμποσα λεπτά. Αι τρίχες σου θα γίνουν μαύρες σαν το κατράμι.


3. Τρανό ματζούνι για κάψιμο στο πρόσωποΝα αλείφετε, παιδιά, τη μούρη σας με λάδι μέντας δις της ημέρας και θα φύγει το κάψιμο στο άψε-σβήσε. Να μας συγχωρείτε για την κακόγουστη pun.


4. Η κακοσμία του στόματοςΒάμμα βενζίνης 20 ολόκληρα οθωμανικά δράμια και άλλα υλικά μαζί, το σούπερ φάρμακο του Καζαμία. Έτσι και γαργαρισθεί το στόμα μ' αυτό, τέρμα η κακοσμία, ωρέ κι άλλη νά 'τανε. Όσων θεριακλήδων το τραβάει ο 'ργανισμός τους, μετά τη γαργάρα με βενζίνη μπορούν άφοβα να καπνίσουν κι ένα τσιγαράκι, νο πρόμπλεμ.


5. Η κακοσμία της μύτηςΠαίδες, η κακοσμία του στόματος είναι ψιλοπράματα. Δεν έχετε σταθεί κοντά σε κάποιο με κακοσμία της μύτης. Αυτά τα άτομα εκπνέουν τοξικά απόβλητα και ξεραίνουν όλους τους γύρω τους, ανθρώπους, ζώα και φυτά. Όμως, μη φοβού, *ΚΑΙ* γι' αυτούς υπάρχει ελπίς. Θα πάρουν το βορικό οξύ, θα το ανακατέψουν με άλλες σκόνες και θα σνιφάρουν ωσάν το ταμβάκον. Βέβαια, άλλο ήθελε να πει, αλλά, δες, τηρεί τα προσχήματα.


6. Τέρμα οι κάλοιΈτσι και κοιμηθεί ο κάλος αγκαλιά με μια καλοψημένη ντομάτα, ξεριζώνεται κι ο κάλος, ξεριζώνεται κι η ντομάτα.


7. Φυσιογνωμικά μυστικά: Το γέλιοΑυτοί που γελάνε με το Α, δηλαδή ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ είναι οι καλοί άνθρωποι. Αυτοί που γελάνε ΧΙ, ΧΙ, ΧΙ είναι οι βλάκες. Οι ΧΟ, ΧΟ, ΧΟ είναι οι χοντροί μουσάτοι με κόκκινα ρούχα που φέρνουν σαχλά δώρα τα Χριστούγεννα και οι ΧΟΥ, ΧΟΥ, ΧΟΥ είναι ποταποί και μισάνθρωποι.


+1 BONUS: Πώς λευκαίνεται το δέρμαΕδώ, παρακαλώ, να μπει μουσική υπόκρουση Ζαμπέτα. Ευχαριστώ. Με την τσίφτικη κι αλάνθαστη συνταγή με σαπούνι του Καζαμία της πατρίδος σας και μια μικρή προετοιμασία, μπορεί να γίνει λευκός ακόμη κι ο αράπης. Ουάου!!!

Σχετικά προϊόντα στο Amazon:

Rohala Art Course
Σχόλια:
#1: ~santorinitours @ 15/6/2017 - 14:30
ουάου,όντως

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.
 

 


Rohala art on twitter
Strange Forces Strange Forces 6.0
Aris Agrippas © 2002-2018
All right, got me.

Η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλώντας με πρόστιμο, μας αναγκάζει να πούμε τα αυτονόητα: Ότι το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σου ζητά να δίνεις password συνέχεια. Αυτά τα κούκιζ είναι απολύτως ασφαλή και δεν μπορεί να τα διαβάσει τρίτος.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου. Αν παρόλα αυτά είσαι παρανοϊκός και δεν τα θες ούτε αυτά, πολύ εύκολα μπορείς να τα σβήσεις από τις Options του browser που χρησιμοποιείς και να μην ξαναμπείς σε κανένα άλλο site του ίντερνετ γιατί όλα γράφουν κούκιζ στον άσπιλο δίσκο σου.