Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μια μέρα οι γονείς μου πήγαν διακοπές στο Νιαγάρα και το μόνο που μου χάρισαν ήταν αυτή η καταρρακτώδης ζωή.
Τρίτη, 7 Μαΐου

σελ. 4/32

Τσεκουράτα

Homo Normalis
ΓιαλαντζίΌπου και να κοιτάξεις, βλέπεις τη μόλυνση: Είναι παντού! Η αντάρα του Νορμαλισμού, απλώνεται ολούθε και οι εκπρόσωποί της έχουν πιάσει όλες τις καίριες θέσεις. Όντα περίεργα, προϊόντα της τηλεόρασης, των διαφημίσεων, των μαλθακών φοβιτσιάρηδων και υπερπροστατευτικών γονιών τους, της σκατοκοινωνίας και της εταιρικής νοοτροπίας. Τιμημένε περπατητή το ftou.gr σου παρουσιάζει με δέος τους Νορμάληδες.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011  (2 σχόλ.)

Επηρμένη κατάσταση - πλήρης ανάλυση
Φέξε μουΣου έχει τύχει να είσαι με κάποιον και να νιώθεις αμήχανα, δηλαδή να ανοίξει η γη να σε καταπιεί παρόλο που αυτός δείχνει τέλειος; Νιώθεις ένα ξέρασμα κάτι όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τα τσακλοκούδουνα να κάνουν φασαρία για το τίποτα; Συγχαρητήρια, μόλις βίωσες μια επηρμένη κατάσταση.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011  (2 σχόλ.)

Συννεφούλα - Τι πραγματικά σημαίνουν οι στίχοι
Φέξε μουΠίσω από το αθώο τιτίβισμα του φλάουτου και το χαζοχαρούμενο μουσικό στιλάκι, κρύβεται ένας τραγικός έως φρικτός στίχος που μόνο το ftou.gr είναι σε θέση να αναλύσει και να εξηγήσει επαρκώς. Ο ακούραστος ραδιοφωνίξ χοίρος του ftou.gr, ο μοναδικός που δεν αναλασπουρίζει τα λόγια του, αναλύει εδώ με ευστοχία το και καλά ανάλαφρο τραγουδάκι του Σαββόπουλου.
 

[ άρθρο... ] >>> από Σηπτικό Βόδι - Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011  (6 σχόλ.)

Τα τέσσερα στοιχεία (ποίημα)
ΤσουγδιέςΣήμερα σας παρουσιάζω, τιμημένοι βρωμόκωλοι, βαριά σημειολογία σε ανισόρροπο στίχο, λόγω του πνεύματος των ημερών. Αν δε σας αρέσει να φύγετε να πάτε αλλού.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Πολυτέλεια (ποίημα)
ΑραλίκιΥψηλή τέχνη και ποίηση σήμερα. Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε τις τελευταίες λογοτεχνικές δοξαριές του Webmaster: Ο Γιώργος ήταν περίεργος και ανυπόμονος και ήθελε να μάθει τι μέλλει γενέσθαι. Και έμαθε.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010  (1 σχόλ.)

Η θανατηφόρα αϋπνία και η σοφία της γριάς
Φέξε μουΗ θανατηφόρα οικογενής αϋπνία (Fatal Familial Insomnia) είναι μια καινούργια και πολύ σπάνια αρρώστια που έχει τα εξής σουσούμια: Μετά από μια ηλικία, ανάμεσα στα 30 και τα 60, αρχίζεις να κοιμάσαι όλο και λιγότερο μέχρι που στο τέλος δεν μπορείς να κοιμηθείς καθόλου μέχρι που πεθαίνεις, γι' αυτό και τη λένε θανατηφόρα.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010  (2 σχόλ.)

12 μυστικά για τη δουλειά που κανείς δε σου λέει
Φέξε μουΜιλάμε επιτέλους και δίνουμε γνώση στους Έλληνες μπουλούκους που ξετσουβίσαν απ' το αβγό και ψάχνουν κορδωτοί και κοστουμαρισμένοι να βρουν δουλειά και λέμε πράματα που κανείς άλλος δεν τολμά να πει. Όλα τα παρακάτω ισχύουν και είναι αποτελέσματα παρατηρήσεων, εμπειριών και μελετών. Αν είσαι ένας απ' αυτούς, διάβασε να δεις τι σε περιμένει.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010  (4 σχόλ.)