Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αρχηγού παρόντος πασαρχή πασάντο λα φιέστα ά ρε Πάσσαρη...
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Lilla 18/6/2012 8:36:00 μμ

Η κρυφή ζωή του Κουβέλη

Κάτι τρέχειΕνώ όλοι ασχολείστε με την επιφάνεια, οι μεγάλοι συνωμοσιολόγοι του ftou.gr ανακάλυψαν κάτι που ξέφυγε απ' τους πολλούς. Βρήκαμε τη λύση στο μυστήριο του Κουβέλη.


Το μυστήριο


Με τον Κουβέλη συμβαίνει το εξής μαγικό: Εμφανίζεται μόνο σε περιόδους πολιτικής αστάθειας και μάλιστα μόνο όταν παίζουν διερευνητικές εντολές και κυβερνήσεις συνεργασίας. Εκτός από την τωρινή φορά, στο παρελθόν εμφανίστηκε και το 1989 που πάλι είχαμε κυβέρνηση συνεργασίας. Μάλιστα πήρε και υπουργείο.

ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!

Πώς λοιπόν το κάνει αυτό το μαγικό; Πού κρύβεται; Πώς καταφέρνει να ζει;


Τέρμα στα βασανιστικά κουβελιάσματα, τιμημένε περπατητή. Το ftou.gr που και στο παρελθόν επέλυσε παρόμοιο πρόβλημα, έρχεται να δώσει φως.


Η λύση του αινίγματος


Ο πράκτορας του ftou.gr στη Μεγάλη Βρετανία, ανακάλυψε τη σοκαριστική πραγματικότητα:



Ο Κουβέλης είναι μαϊμού πολιτικός. Όταν η Ελλάδα έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο Κουβέλης ζει στην Αγγλία και κάνει τον επιθεωρητή Japp στο σήριαλ "Πουαρώ". Έλα όμως που η διπλή του φύση τον κάνει να λατρεύει τις πολλαπλότητες! Έτσι, μόλις μυριστεί πως παίζει κυβέρνηση συνεργασίας, δεν μπορεί ν' αντισταθεί και παρατάει τα γυρίσματα. Έρχεται στην Ελλάδα και αρχίζει τις διαβουλεύσεις.


Να μας ευγνωμονείς, τιμημένε περπατητή, που σου λύσαμε κι αυτήν την απορία. Τώρα ξέρεις ποιοι πραγματικά σε κυβερνούν.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~M1k3y @ 22/6/2012 - 14:26
Καλά το ότι οι πολιτικοί μας πρέπει να έχουν πτυχίο υποκριτικής το ξέρουμε ήδη. Ωστόσο η περίπτωση του Κουβέλη όντως χρήζει ιδιαίτερης μελέτης γιατί έχει ακριβώς αυτή την εκπληκτική ιδιότητα του "μπαλαντέρ" στους πάντες. Είτε έβγαινε πρώτο κόμμα ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΚΚΕ ή οτιδήποτε άλλο, είμαι βέβαιος ότι ο Κουβέλης θα έμπαινε με τα μπούνια στην κυβέρνηση συνεργασίας.
#2~omorfia1 @ 24/2/2013 - 17:25
Μαϊμού, μαϊμού όμως πάλι είναι με το κουτάλι στο χέρι

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.