Στείλε λεφτά στο ftou.gr

 

~Guest
Login   Εγγραφή   Κατάλογος μελών
Τώρα στο chat
Αγάπη μου: ο πιο δημοφιλής τρόπος που χρησιμοποιείς όταν απευθύνεσαι σε άτομο του άλλου φύλου, που δεν μπορείς να θυμηθείς το όνομά του την συγκεκριμένη στιγμή.
Δευτέρα, 20 Αυγούστου
Από Lilla Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Κινηματογραφικές προτάσεις για τις εορτές

Ανεκτίμητης αξίαςΗ ταινία που παρουσιάζω σήμερα είναι πολύ σοβαρή και κακώς οι υψηλόβαθμοι του ftou.gr έβγαλαν το άρθρο μου στην «πλάκα». Ξέροντας ότι τις μέρες των Χριστουγέννων αράζετε όλοι και χασμουριέστε όλη μέρα, τολμώ να προτείνω μια Σουηδική παραγωγή του 1982 για πολλούς και διάφορους λόγους.


Πρώτον, ταιριάζει πολύ με την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Δεύτερον, είναι ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗΣ, και όταν λέω «μακροσκελής» εννοώ πέντε ώρες και σαράντα λεπτά, χωρισμένη σε τέσσερα μέρη. Όχι παράπονα, παρακαλώ, ξαναλέω πως χασμουριέστε όλη μέρα και ξύνετε το κινητό ή μιλάτε με αδιάφορους που τους βαριέστε και το ξέρετε. Τρίτον, η ταινία αυτή είναι συμβατή με τη Rohala Art. Δε χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις.


Η ταινία λέγεται «Fanny and Alexander».


Η Υπόθεση


Η Fanny είναι μια δυστυχισμένη γυναίκα στα 50 της, με αξύριστες μασχάλες. Ανήμερα Χριστούγεννα, ο άντρας της, Alexander, ένας μουσάτος κύριος κι αυτός στα 50, πηγαίνει πίσω από τη Fanny και την πειράζει λύνοντάς της τα μαλλιά συνέχεια. Η Fanny αναγκάζεται να τα ξαναδένει, σηκώνοντας τα χέρια της κι εκθέτοντας έτσι την αφάνα στις μασχάλες της φάτσα φόρα. Ο Alexander κάθεται από πίσω, βλέπει το θέαμα και ξεραίνεται στα γέλια. Το ίδιο γίνεται επί πέντε ώρες και σαράντα λεπτά, γεγονός που καθιστά το μαρτύριο της Fanny αφόρητο.


Fanny and Alexander


Fanny and Alexander

Σχετικά προϊόντα στο Amazon:

Rohala Art Course

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.
 

 


Rohala art on twitter
Strange Forces Strange Forces 6.0
Aris Agrippas © 2002-2018
All right, got me.

Η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλώντας με πρόστιμο, μας αναγκάζει να πούμε τα αυτονόητα: Ότι το ftou.gr γράφει κούκιζ στο δίσκο σου για να σου κάνει τη ζωή εύκολη δηλαδή για να θυμάται το λογκίν σου χωρίς να σου ζητά να δίνεις password συνέχεια. Αυτά τα κούκιζ είναι απολύτως ασφαλή και δεν μπορεί να τα διαβάσει τρίτος.

Με τη χρήση του ftou.gr συναινείς στην εγγραφή κούκιζ στο πισί σου. Αν παρόλα αυτά είσαι παρανοϊκός και δεν τα θες ούτε αυτά, πολύ εύκολα μπορείς να τα σβήσεις από τις Options του browser που χρησιμοποιείς και να μην ξαναμπείς σε κανένα άλλο site του ίντερνετ γιατί όλα γράφουν κούκιζ στον άσπιλο δίσκο σου.