Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκέφτηκες τι θα γίνεις αν σ' αφήσουν οι γείτονες να μεγαλώσεις;
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Webmaster 1/11/2002 7:00:00 πμ

Δύο μήνες ftou.gr

Δεν κάνω το σφάλμα να κάνω απολογισμό σ' αυτό το άρθρο. Απλώς ενημέρωση κάνω, κάτι σαν δελτίο τύπου. Θα σας μιλήσω με τη γλώσσα της στατιστικής, με τη γλώσσα του Internet, θα σας ανοίξω τα μάτια! Στο ψαχνό λοιπόν...

 

Τι δεν είναι το ftou.gr

 

Το ftou.gr δεν είναι υπηρεσία επιλύσεως ψυχολογικών προβλημάτων. Το καταφέρνει μεν σε ελαφρές περιπτώσεις, αλλά μην το δεις έτσι, θα σου δημιουργήσει εξάρτηση - άσε που θα σου προκαλέσει άλλα σοβαρότερα προβλήματα.

 

Το ftou.gr δεν είναι e-zine (e-magazine). Οποία υποτίμηση για το θρυλλικό φάρμακο ενάντια στα μαλλιά να το κατατάξεις σε μια τέτοια κατηγορία. Του κόβεις τα φτερά! Ναι, έχει άρθρα, ναι ανανεώνεται καθημερινά, αλλά βγάζουμε άρθρα επειδή έτσι γουστάρουμε και όχι επειδή μας το επιβάλλει κάποιος.

 

Το ftou.gr δεν είναι αυτοματοποιημένος κώδικας. Είναι γραμμή γραμμή made by Grandmaster Aris. Οι σελίδες του είναι 100 % χειροποίητες, αγνή παρθένα html. Απεχθανόμαστε τα templates και τα πι έιτς πι νιουκς (sic). Η δομή του site είναι σε html και έτσι θα μείνει διότι ο webmaster είναι τρελός και του αρέσει να επεμβαίνει on the fly στον κώδικα! Όπου είναι απαραίτητη η asp και η database (π.χ. στο forum) την φτιάξαμε εμείς με αγνή παρθένα Visual Basic! Το μόνο σημείο όπου εισχώρησε ξένος κώδικας είναι το τσίφτικο java applet του chat κι αυτό γιατί το επιλέξαμε.

 

Το ftou.gr δεν είναι υπηρεσία online προξενιών. Αν ήρθες εδώ για να βρεις γκόμενο-α σου εύχομαι να μη βρεις. Αν ήρθες εδώ και σου προκύψει γκόμενος-α, μαγκιά σου. Αν προσποιηθείς ότι είσαι ο Άρης για να ρίξεις τη μικρούλα, σου εύχομαι να σου πέσει την κρισιμότερη στιγμή και να γίνεις ρόμπα.

 

 

Και τι είναι αυτό το πράμα;

 

Το ftou.gr είναι ένα και μοναδικό, είναι το φάρμακο ενάντια στα μαλλιά. Δεν μετασκευάζεται, δεν αντιγράφεται και δεν μεταπωλείται. Βαριά κατάρα να πέσει σε κείνον που θα σηκώσει τον κώδικα του forum (αν τα καταφέρει, που δε νομίζω) και μεγάλη ιντερνετική συμφορά να βρει το webmaster που θα σηκώσει άρθρο από το ftou.gr χωρίς να αναφέρει το θρυλλικό φάρμακο και το θρυλλικό εκδότη του άρθρου: Να του κόψουνε το τηλέφωνο.

 

Το ftou.gr είναι δωρεάν. Δεν πουλιέται, δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί και δεν είναι δυνατόν να συγκριθεί. Δε θα σε ξεγελάσει ποτέ για να σου τα μαγκώσει, δε θα σε εκθέσει, ούτε θα πουλήσει τα στοιχεία σου δεξιά κι αριστερά. Έχουμε σοβαρότερα ιδανικά απ' αυτά του εύκολου κέρδους. Αν μας δωροδοκήσεις θα τα αρπάξουμε αλλά δε θα έχεις εύνοια. Δεν απευθυνόμαστε σε γλύφτες. Αν όμως έχεις μαγαζάκι και θέλεις να το διαφημίσεις, ρίξε μας σύρμα να συσκεφτούμε και θα σου απαντήσουμε αν δεχόμαστε ή όχι. Ναι, είμαστε κι εκεί ψωνάρες, δε διαφημίζουμε ό,τι κι ό,τι.

 

 

Let the numbers talk:

 

Το φάρμακο ενάντια στα μαλλιά λειτουργεί επί δύο μήνες. Έχει βραβευτεί από 7 portals και τα στατιστικά του έχουν ως εξής...

- 4000 χτύποι *(κλήσεις) στις σελίδες του κατά μέσο όρο κάθε μέρα

- 300 τσίφτηδες ξεχωριστοί χρήστες κάθε μέρα το επισκέπτονται

- 20 - 30 αγαπημένοι μας χρήστες μας βάζουν στα αγαπημένα τους κάθε μέρα... γιατί είμαστε αγαπησιάρηδες!

- Δέκα τουλάχιστον χρήστες την ημέρα αυτοκτονούν για πάρτη μας.

- Είναι όμως μέρες που δεν αυτοκτονεί και κανείς.

 

Εδώ τελειώνω την ενημέρωσή σου τιμημένε περπατητή και χρήστη του φαρμάκου. Ακόμα δεν είδες τίποτα, και βασικά δεν πρόκειται να δεις και τίποτα στο μέλλον.

Μαθήματα Rohala Art

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.