Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει παλάτια στην άμμο. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.
Τετάρτη, 24 Απριλίου

Villon 18/12/2002 8:43:00 πμ

Λαέ αντάξιε του Καίσαρά σου

Επίκαιρος σχολιασμός στο θέμα: Φτου σας ρεζιληδες Νο1 από το forum gold του ftou.gr


 


Επισυναπτόμενο αυτούσιο το μήνυμα από PIRAXTIRI στις 28 Νοεμβρίου 2002 στις 6:37 μμ


Μεταφερω απο τις ειδησεις "μεγαλου καναλιου"

 

Γνωστος βουλευτης στην προσπαθεια του οδηγου του να προσπερασει αντικανονικα προπορευομενο φορτηγο, μπηκε στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας και τρακαρε με αντιθετα κινουμενη μοτοσυκλετα. Ο οδηγος και ο συνοδηγος της μοτοσυκλετας σκοτωθηκαν επι τοπου, ο βουλευτης και ο οδηγος του τραυματισθηκαν ελαφρα και διεκομισθηκαν στο νοσοκομειο οπου τους παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες.

Στο βιντεο που παιζοταν οση ωρα ο εκφωνητης των ειδησεων μετεδιδε την ειδηση εδειχνε συνεχεια το αυτοκινητο και τη μοτοσυκλετα και στη συνεχεια τον βουλευτη να μεταφερεται σε αναπηρικη πολυθρονα για να του παρασχεθουν τα δεοντα.
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ: Ο βουλευτης χαμογελουσε και ελεγε προς τις καμερες......"Δεν ειναι τιποτα βρε παιδια, δεν επαθα τιποτα μην ανησυχειτε"

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: Για τις ψυχες που πηρε στο λαιμο του αραγε ανησυχουσε καθολου εκεινη τη στιγμη?
Οι δημοσιογραφοι θεωρουσαν σημαντικοτερο το οτι τραυματιστηκε ελαφρα ενας βουλευτης και τον εδειχναν συνεχεια απο το γεγονος οτι δυο ανθρωποι πεθαναν και μαλιστα απο εγκληματικη αμελεια του ηλιθιου οδηγου του?
Γιατι περα απο την απλη αναφορα των ονοματων των δυο νεων δεν ειπαν τιποτα αλλο γι αυτους?
Γιατι δεν τονισαν την δολοφονικη οδηγηση και τις ευθυνες οδηγου και βουλευτη?


 

Ναι, είναι φρικτό το γεγονός της αμέλειας του εν λόγω βουλευτή κι ακόμα φρικτότερη η αναισθησία και η αδιαντροπιά του.

 

Ναι, είναι φρικτή η στάση των Μ.Μ.Ε....

 

Όμως, είναι ακόμα φρικιαστικότερο το γεγονός ότι βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι στο κοινοβούλιο. Είναι φρικιαστικότερο το γεγονός ότι πολίτες ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ και ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ εξέλεξαν ένα τέτοιο άνθρωπο για να τους εκπροσωπεί. Και, πιθανότατα, θα τον εκλέξουν πάλι...

 

Ένοχος για τον άδικο θάνατο των δυο ανθρώπων δεν είναι μόνο ο βουλευτής, αλλά και οι εκλογείς του, που του έδωσαν τα μέσα να εγκληματεί ατιμώρητα, εκμεταλλευόμενος την βουλευτική ασυλία.

 

Αν στο κοινοβούλιο υπάρχουν άσχετοι, ποδοσφαιριστές, αναίσθητοι, άνθρωποι της νύχτας και οποιοιδήποτε άλλοι που, μόνο τα εθνικά ζητήματα δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υπηρετήσουν, δεν φταίνε μόνο αυτοί, αλλά και όποιοι τους έστειλαν εκεί με την ψήφο τους.

 

Όταν λοιπόν, αγανακτούμε εναντίον ενός δημοσίου προσώπου, θα πρέπει να αγανακτούμε το ίδιο ή και περισσότερο ακόμα με αυτούς που τον ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ σε δημόσιο πρόσωπο και του έδωσαν ισχύ και εξουσία. Είναι υπεύθυνοι, στον ίδιο βαθμό.

 

Βλέπετε, πάντοτε ισχύει η ρήση "Καίσαρα, αντάξιε του λαού σου - λαέ, αντάξιε του Καίσαρά σου!"

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~aris @ 18/12/2002 - 13:41
Αργά ή γρήγορα θα φτάσει το μήνυμα εκεί που πρέπει... Όλοι ευχόμαστε γρήγορα!
#2~bmagi @ 21/12/2002 - 11:12
Τι παραπανω να πω Τα ειπε ολα με τη τελευταια φραση ο villon Και ειναι μια φραση που τη λεω και τη πιστευω χρονια τωρα.

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.