Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Χρυσοντυμένος δεσπότης να κηρύσσει ταπείνωση.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Villon 28/2/2003 11:21:00 πμ

Τηλεθέαση και ζωοποίηση

ΜπλιμπλίκιαΤο Σάββατο 15 Ιανουαρίου έγινε μια μεγάλη αντιπολεμική διαδήλωση στην Αθήνα. Παρέστησαν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που υποφέρουν από τα δεινά που μαστίζουν τον πλανήτη και αγωνιούν για την χτυπήματα που δέχεται η παγκόσμια ειρήνη. Έλληνες, Κούρδοι, Παλαιστίνιοι, Αρμένιοι και πολλοί-πολλοί άλλοι. Την ίδια μέρα, ανάλογες διαδηλώσεις έγιναν σε 600 ακόμα πόλεις του κόσμου. Φυσικά δεν έλειψαν αυτοί που προβόκαραν αυτή τη διαδήλωση, όπως και τόσες άλλες. Χαφιέδες, πρεζάκηδες, προβοκάτορες, κοθώνια και μερικά θύματά τους, ίδια κι απαράλλαχτα κι αυτά. Η αστυνομία, μάλιστα, συνέλαβε 2 (!!!).

 

Η πλειοψηφία των καναλιών της τηλεόρασης κάλυψαν την μεγάλη διαδήλωση και πορεία με τον γνωστό αντικειμενικό της τρόπο! Αφιέρωσε κάμποσα δευτερόλεπτα στη δράση των προβοκατόρων και μετά είχε αφιέρωμα στην άφιξη εκείνου του πολιτειακού απολιθώματος του παρελθόντος που είναι γνωστό στο πανελλήνιο με το nickname Κοκός! Το αφιέρωμα είχε διάρκεια μιας ώρας με συνταρακτικές αποκαλύψεις που αφορούν την πορεία της Ανθρωπότητας: Πού πήγε ο Κοκός, τι έφαγε ο Κοκός, τι ήπιε ο Κοκός, πώς έχεσε ο Κοκός!

 

Στην συνείδηση των καναλαρχών το πρόβλημα του γεύματος του Κοκού είναι απείρως σημαντικότερο απο το πρόβλημα της ειρήνης. Η υπ' αριθμόν 1 αιτία των θανάτων στον κόσμο σήμερα, τον 21 αιώνα, είναι η ΠΕΙΝΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ! Όμως, αυτό ωχριά μπροστά στο τραγικό γεγονός της θλίψης του Κοκού που του πήραν το Τατόι! (Που δεν ήταν και δικό του!) Οι πόλεμοι μαίνονται σε όλο τον κόσμο, σαν αποτέλεσμα του ανταγωνισμού μεγάλων και μικρών δυνάμεων για το μοίρασμα των σφαιρών επιρροής και της διαμόρφωσης νέων ισοζυγίων δυνάμεως παγκόσμια, αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Όμως, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο αν το φιλετάκι του Κοκού είναι σωστά αλατισμένο!

 

Η εκμετάλλευση των ανθρώπων θυμίζει κατάσταση δουλείας, αλλά η τηλεόραση επιμένει ότι το σωστό ξεβούλωμα του καμπινέ του Κοκού είναι ένα βήμα για την επίλυση των δεινών. Η ειρήνη δεν απειλείται πια! ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΙ. Ο πόλεμος χτυπάει την πόρτα ΚΑΙ της Ελλάδας, αλλά το φλέγον ζήτημα είναι να κοιμηθεί καλά ο Κοκός το βράδι. Στο κάτω-κάτω της γραφής, το ζήτημα της βασιλείας στην Ελλάδα λύθηκε με το δημοψήφισμα του Ελληνικού Λαού, το 1975. Γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με κάποιον ιδιώτη με ξένο όνομα που ΚΑΜΜΙΑ απολύτως σχέση δεν έχει με τα προβλήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών;

 

Κάποιοι φίλοι είπαν ότι αυτό το εκτενές αφιέρωμα έγινε γιατί πουλάει! Αμφιβάλλω! Το πρόβλημα της ειρήνης ενδιαφέρει πολύ περισσότερους ανθρώπους! Το εκτενές αυτό αφιέρωμα, όπως και τόσα άλλα, έγινε γιατί συμφέρει πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά η στρέβλωση των συνειδήσεων! Η μετατροπή του Ανθρώπου - Πολίτη σε άβουλο, παθητικό και ά-λογο ζώο!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Villon @ 28/2/2003 - 11:36
Webmaster, ωραία η εικονίτσα με την Κορώνα. Αν γυρίσεις το Στέμμα ανάποδα, δεν θυμίζει καθήκι;
#2~Villon @ 28/2/2003 - 11:50
Ο δαίμων του πληκτρολογίου έκανε έτσι ώστε το δημοψήφισμα του 1975 να φαίνεται ότι έγινε το '74.
#3~aris @ 1/3/2003 - 01:36
Villon, θα θυμάσαι εκείνη τη θεϊκή γελοιογραφία με το πιτσιρίκι. ;)
#4~Villon @ 1/3/2003 - 06:16
Άρη, lol!
#5~ilove @ 22/8/2005 - 12:19
Το ξέρετε είμαι σίγουρος.
μα η δουλειά της τηλεόρασης είναι να κοιμίζει
το πόπολο,και οχι να το αφυπνίζει.
Τα γεγονότα, και οι ειδήσεις που προβάλει η τηλεόραση είναι κατασκευασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στην κοινή λογική του δίποδου
μαντρωμένου προβάτου που ακούει? στο όνομα
έλληνας(τρομάρα του(μας)).
Του έλληνα που χαλάει το σύμπαν όταν οι φραπές
δεν χτυπήθηκε επαρκώς,η οταν το παπόρο
καθυστερήσει 3sec.
Οποιος δίνει βάση στα γεγονότα που μας σερβίρουν
απλώς δεν αξίζει κάτι καλύτερο.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
Η ΜΗΠΩΣ,ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ(μεταφυσικό)

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.