Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Στις τρεις πίτες το τζατζίκι δώρο.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Villon 21/1/2003 2:34:00 πμ

Ας αρθρογραφήσουμε!

ΑραλίκιΤο internet είναι στο βάθος ένας μεγάλος χώρος επικοινωνίας. Αυτά που γράφουμε μένουνε και διαβάζονται από εκατοντάδες, χιλιάδες κόσμο. Κρίνονται και συμπληρώνονται. Αλλά στο βάθος παραμένει η επικοινωνία, η ανθρώπινη επαφή. Να αυτοσχεδιάσουμε λοιπόν: Να αρθρογραφήσουμε!

 

Ο κόσμος έχει τεράστιο πλούτο! Γεγονότα συμβαίνουν! Γεγονότα ετοιμάζονται να συμβούν!

 

Όλοι ξέρουμε ότι ο σύγχρονος, βρώμικος, πεζός, ηλίθιος τρόπος ζωής που μας έχει ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ μας έχει γεμίσει αγωνίες, αδιέξοδα, άγχη, πόνο και δυστυχία. Τα προσωπικά μας προβλήματα, οι καταθλίψεις, οι ατυχίες, ή μοναξιά, δεν είναι τυχαία και δεν φταίμε ΜΟΝΟ εμείς. Υπάρχουν λάθος αντιλήψεις, άμεσοι και έμμεσοι εξαναγκασμοί, υποκρισία και κυρίως ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. Υπάρχει έλλειψη ιδανικών, έλλειψη προτύπων, ανακατεμένες αντιλήψεις, ξεπερασμένα πρότυπα, ιδέες σκόρπιες και αποτυχημένες, που ανήκουν σε μεσαιωνικές κοσμοθεωρίες, στρεβλώνουν προσωπικότητες, σχέσεις και, καταστρέφουν ζωές πιο σίγουρα και πιο οδυνηρά από τον χειρότερο καρκίνο και προπαγανδίζονται σαν μοντέρνες μέσα από "ανώδυνα" περιοδικά και ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης). Κυρίως, υπάρχει η καθημερινή πάλη για την επιβίωση, χωρίς τέλος, που λυγίζει τον άνθρωπο, του κόβει τα φτερά και τον κάνει ένα άβουλο και προσκυνημένο ον! Του στερεί την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΠΡΑΞΗΣ!

 

Όμως, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ, παρ΄ όλα αυτά. Μιλήστε για τις προσωπικές σας αγωνίες, αλλά όχι μόνο αυτές! Το προσωπικό σας πρόβλημα είναι μέρος ενός γενικού, τεράστιου προβλήματος. Φύγετε από την μοναξιά, φτιάξτε διαλόγους, φτιάξτε σχέσεις με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αναζητήσεις.

 

Αν πείτε κάτι λάθος κάποιος θα σας διορθώσει. Αν πείτε κάτι σωστό και κάποιος άλλος σας παρατηρήσει, να η ευκαιρία για ένα διάλογο!

 

Επειδή όλα τα παραπάνω ισχύουν 100% και για εμένα (κι ας γράφω σε δεύτερο πρόσωπο), ΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ! Ίσως να μην αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά ίσως να βγάλουμε το άχτι μας προσφέροντας κάτι στον φίλο μας κι αποδεχόμενοι την δική του προσφορά!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~konosk @ 21/1/2003 - 10:06
Έχεις δίκιο φίλε μου, δυστυχώς!!!! Αλλά ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.