Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Καλύτερα να μετανιώσεις που κίκαρες παρά να μετανιώσεις που δεν κίκαρες. (Άρης)
Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Lilla 17/11/2002 7:02:00 πμ

Quiz για έξυπνα παιδάκια

ΓιαλαντζίΞύπνησα με ανάλαφρες διαθέσεις και είπα να βάλω ένα quiz. Θα σας δώσω 4 βοήθειες αν και αποκλείεται να μην το βρείτε διότι είστε έξυπνα παιδάκια! Το quiz έχει ως εξής:

 

Βρες ποιο είναι το εργαλείο!


ΗΙΝΤ 1.

Αυτό το χρήσιμο εργαλείο, απαντάται συνήθως σε μεγέθη μέχρι 15 - 18 πόντους. Τις υπηρεσίες του απολαμβάνουν άτομα και των δύο φύλων. Συνήθως βρίσκεται κρεμασμένο χαλαρά, έτοιμο για στιγμιαία δράση.

 

 

ΗΙΝΤ 2.

Αποτελείται από ένα τριχωτό μέρος στην μία άκρη του και μια μικρή τρύπα στην άλλη. Χρησιμοποιείται εισάγοντάς το, σχεδόν πάντα οικειοθελώς, μερικές φορές αργά και απαλά, άλλοτε γρήγορα, σε ένα ζεστό, σαρκώδες και υγρό άνοιγμα όπου μπαίνει και βγαίνει για λίγα λεπτά.

 

 

ΗΙΝΤ 3.

Ξανά και ξανά, συνεχόμενες εισαγωγές και εξαγωγές, που συνοδεύονται και από συγκεκριμένες κινήσεις του σώματος. Οποιοσδήποτε βρεθεί εκεί κοντά, σίγουρα θα αναγνωρίσει τον ρυθμικό, χαρακτηριστικό ήχο που προέρχεται από τις προαναφερθείσες κινήσεις. Όταν, τελικά, τραβηχτεί έξω, αφήνει πίσω του μια υγρή, λευκή και κολλώδη ουσία, η οποία απαιτείται να καθαριστεί είτε από την εξωτερική επιφάνεια είτε από τα εσωτερικά μέρη του ανοίγματος.

 

 

ΗΙΝΤ 4.

Όταν, τέλος, αφεθεί να ξεκουραστεί, κρέμεται και πάλι έτοιμο να δοθεί και πάλι σε μια ακόμη περίοδο δράσης, όταν αυτό ζητηθεί. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό θα γίνει δύο ή τρεις φορές την ημέρα αν και συνήθως συμβαίνει πολύ σπανιότερα.

 

 

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...

 

Όπως όλοι θα μαντέψατε, η απάντηση σε αυτό το απλούστατο κουίζ είναι...

 

 

 

?

 

 

 

Η ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ!

 

Αποκλείεται να είχατε σκεφτεί κάτι διαφορετικό!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~xionati @ 20/1/2003 - 16:11
ep den exei omos tripa i odontobourtsa stin alli akri!!!!!!!!!!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.