Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

Lilla 28/4/2003 9:44:00 πμ

Θέλω ολόκληρο το δώρο του Πάσχα...

ΑγγελούδιαΤιμημένοι μας περπατητές θα γνωρίζετε ήδη πόσο ψάχνουμε στα κάθε λογής αρχεία προκειμένου να φέρουμε στην επιφάνεια χρήσιμες πληροφορίες για το αδηφάγο μάτι σας. Αυτή τη φορά και ένεκα των ημερών, βγάζουμε από το αραχνιασμένο αρχείο μιας εκκλησίας την παρακάτω αίτηση που βρήκαμε (πραγματικό έγγραφο) και καλύπτοντας με ηλεκτρονικό μπλάνκο (δηλ. backspace) τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα την παραδίδουμε στην τελευταίας τεχνολογίας οθόνη σας. Δε συνιστούμε να το διαβάσετε ενώ τρώτε ή πίνετε κάτι.

 

Προς: Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον Ενορίας Αγίου [...]

 

Αίτηση

Του ιεροψάλτου κ. Κ. Π. (καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής)

 

Αξιότιμοι κύριοι

 

Κατά την προηγούμενη εβδομάδα (η οποία ετύγχανε να είναι η Αγία και Μεγάλη Εβδομάς) οφείλω να σας ειδοποιήσω ότι εκόπωσα πέραν των ορίων μου το φωνητικόν μου όργανον. Ψάλλων στας πρωινάς και στας απογευματινάς ακολουθίας έφτασα εις την ανάγκη να επισκεφθώ ιατρόν ο οποίος μου συνέστησε ολιγοήμερον αφωνίαν και ανάπαυσιν.

 

Κατανοώ την οικονομικήν κατάστασην της ενορίας, ζητώ όμως όπως κι εσείς κατανοήσητε την δυσχέρειαν στην οποία ευρίσκομαι δεδομένου ότι ζω με σύζυγον και πεθεράν και η φωνητική ανάπαυσις είναι δύσκολος έως αδύνατος ημπορώ να είπω. Σας παρακαλώ να μου καταβάλλετε και το υπόλοιπον μισόν του δώρου του Πάσχα, ήτοι ολόκληρον επιπλέον μισθόν ως δώρον Πάσχα και ουχί μισόν ως μέχρι τώρα συνηθίζατε.

 

Πέραν των προαναφερθέντων λόγων, σας ζητώ να αναγνωρίσετε την τρομοκρατίαν που υπέστην εις την εξέδραν την ώραν της Αναστάσεως εκ των κρότων καθώς και την μέτριαν ποιότηταν του θυμιάματος που χρησιμοποιείτε η οποία ερέθισε περισσότερο τας φωνητικάς μου χορδάς. Σας γνωστοποιώ επίσης ότι εψές, ημέραν του Αγίου Πάσχα έφαγα μετά της οικογενείας μου σουβλιστά κρέατα με πέππεριν και άλλα μπαχαρικά και ήπια κρασί επιδεινώνοτας την κατάστασίν μου.

 

Μετά τιμής, Κ. Π. Πρωτοψάλτης

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~sub92 @ 2/5/2003 - 13:36
lilla egrapses
#2~konosk @ 4/5/2003 - 21:32
Καλός ο μάγκας. Πέππεριν ε? και κρασί ε? και μπαχαρικά ε? και σουβλιστά κρέατα ε?. Βαθύς αναστεναγμός
#3~Villon @ 7/5/2003 - 10:45
Καλά να πάθεις! Ας μην αντικαθιστούσες την Διονυσιακή Λατρεία και τις Γιορτές της Άνοιξης με τα λιβάνια και τα ψαλτήρια! Δεν θα κούραζες τη φωνούλα σου με τα τεριρέμ! Τουλάχιστον κράτησες τις σούβλες! (Ούτε καν αυτό δεν είναι δικό σου εύρημα!)

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.