Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Γενηθήτω φως, πρώτη μέρα. Γενηθήτω ήλιος και αστέρια, τέταρτη μέρα.
Σάββατο, 22 Ιουνίου

Webmaster 14/10/2003 7:09:00 πμ

Μείζον ftou Ιντερνετικό λεξικό

Ανεκτίμητης αξίαςΛένε κάποιοι ότι και καλά επειδή μπήκε το Internet στη ζωή μας, πρέπει να υιοθετήσουμε την ορολογία του. Τρίχες λένε! Το ftou.gr πρωτοπορεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Μείζον Ιντερνετικό λεξικό της ελληνικής.

 

Αγαθοστέλνω (ρ. μεταβ.)

Η χαζομάρα που με πιάνει και προωθώ σε όλες τις διευθύνσεις που έχω ένα εντελώς ηλίθιο μέιλ που μου αγαθοστείλανε για τα οικονομικά προβλήματα των Εσκιμώων, ή την τύχη που θα χάσω αν δεν το στείλω σε άλλους 10. "Σου είπα να μη μου ξαναγαθοστείλεις τίποτα, αλλά εσύ το χαβά σου!"

 

Αγαποθηκεύω (ρ. μεταβ.)
Βάζω ένα link στα αγαπημένα μου, για να το θυμηθώ αργότερα και να βρω τη σελίδα εύκολα: "Αγαποθήκευσες, καρδιά μου, τη σελίδα με τις δίαιτες ή θα ψάχνω πάλι;"ftou.gr

 

Αργείο, το

Αρχείο μεγάλου μεγέθους που πας να κατεβάσεις με dialup σύνδεση. Ίσως χρειαστεί και μισή ώρα μέχρι να φτάσει στο 10% του αργείου και να το σταματήσεις κατά λάθος...

 

Κολοτενάρω (ρ. αμετάβ.)

Κολλάει η σύνδεσή μου, ιδιαίτερα αν είναι Otenet: "Θα σου έστελνα μέιλ αλλά κολοτέναρα χθες όλη μέρα!"

 

Μεγεθολή, η

Διαφημιστική ηλεκτρονική επιστολή (e-mail), από άγνωστο αποστολέα με θέμα πώς να αυξήσεις το μέγεθος του πέους σου, ή πώς να διαλέξεις δονητή. "Περίμενα με αγωνία το μέιλ, έλεγχα και ξαναέλεγχα. Δυστυχώς, μόνο μεγεθολές φτάνανε στο λογαριασμό μου!"

 

Μιλάρω (ρ, μεταβ)

Η σπαστική (για τους άλλους) κατάσταση κατά την οποία μιλάω στο ISDN τηλέφωνο και σερφάρω ταυτόχρονα. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, οι μόνες κουβέντες που λέμε στο τηλέφωνο όταν μιλάρουμε είναι ένα απαθές "Ναι... Ναι..."

 

Προγραμμάχρηστα, τα

Προγράμματα που κατεβάζεις μετά μανίας από το Ίντερνετ αλλά είτε δεν παίζουν, είτε είναι δοκιμαστικά και μετά από λίγες μέρες δε λειτουργούν. Είναι γεγονός ότι ποτέ δε σβήνεις τα προγραμμάχρηστα που κατεβάζεις, παρά μόνο με format.

 

Σερφούρισμα, το

Το ανεξήγητο και επίμονο γουργούρισμα της κοιλιάς την ώρα που έχεις βρει κάτι σημαντικό στο Internet και ασχολείσαι μαζί του. Ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχεις ξεχάσει να φας για ώρεςftou.gr [ρήμα: Σερφουρίζω].

 

Τσατομύθια, τα

Τα παραμύθια που λες στα chat rooms περί της ηλικίας σου, του φύλου σου, του τόπου κατοικίας σου, του ονόματός σου κλπ... "Δεν πιστεύω να με τσατομύθιαζες τόσον καιρό;"

 

Τσοντοκλείνω (ρ, μεταβ.)

Κλείνω τα δεκάδες σπαστικά παράθυρα που ανοίγουν όταν προσπαθώ να δω τσόντες!

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~konosk @ 14/10/2003 - 10:21
Ξέχασες το internot;)
#2~evita @ 14/10/2003 - 13:13
Δίκιο έχεις Webmast. Νοιώθω συχνά σερφούρισμα ενόσω κάτι πολύ ενδιαφέρον ξεδιπλώνεται στην οθόνη μου μέσω Ιντερνετ.
#3~evita @ 14/10/2003 - 13:15
Εχω όμως σαν αρχή να μην φορτώνω τον σκληρό με Προγραμμάχρηστα διάφορα, αφού πολλές φορές η σύνδεση καλοτενάρει και σου σπάει τα... "νεύρα" τις πιο ακατάλληλες στιγμές και για τα πιο σημαντικά Αργεία!
#4~aris @ 14/10/2003 - 15:38
Ιντερνότ, το
Το Internet μέσα από http proxy: No mail client, no FTP, no Telnet, no PING, no IRC, no Internet!
(c) Konosk, προχθές
#5~σουπιά @ 16/10/2003 - 15:21
... σερφουρίζωωωωω!!!!!! :D
#6~No Name @ 17/10/2003 - 02:06
Τι μου την δίνει στο Internet.
Παρόλο που είμαι παλιός στο χώρο υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα συνηθίσω. Όλα ξεκινούν από αυτή την αναθεματισμένη ταχύτητα. Εκεί που περιμένω να ολοκληρωθεί το αργείο που κατεβάζω ξαφνικά κολοτενάρω στο 90% και παίρνω ανάποδες. Κάνω reset και πάλι από την αρχή. Ψάχνω στα αγαποθηκαυμένα να βρω τη σελίδα που είχα βρει το αργείο και ξεκινάω πάλι. Παράλληλα ανοίγω και το mail μου να πάρω εκείνο το επείγον μήνυμα από τη δουλειά. Αρχίζουν να κατεβαίνουν 5 τεράστια μηνύματα. Περιμένω υπομονετικά για μισή περίπου ώρα αλλά μάταια, δεν έχει κατέβει ούτε το ένα ακόμη. Αχ, σκέφτομαι, γιατί να μην έχω ISDN να σερφάρω πιο γρήγορα και ταυτόχρονα να μιλάρω με κανένα φίλο να περάσει η ώρα; Τι να κάνω να περάσει η ώρα σκέφτομαι; Κάνω αναζήτηση στη λέξη sex στο google και μπαίνω σε μία σελίδα. Ξαφνικά η οθόνη μου γεμίζει παράθυρα και αρχίζω αν τσοντοκλείνω σαν τρελός. Σπάστικα και τα παρατάω. Δεν μπαίνω σε κανένα chat να τσατομυθιάσω καμία μιας και δεν περνάει η ώρα με τίποτα; Μετά από 3 ώρες ψέματα τα mail έχουν κατέβει. Τι να δω!!!!! 2 μεγεθόλες και 3 αγαθοστέλμένα από την Λίτσα που πριν από ένα μήνα έμαθε τι είναι το e-mail και μας έχει πρήξει τα …… συκώτια.
Επιτέλους κατέβηκε και το αργείο. Κλείνω την σύνδεση και τρέχω το εκπληκτικό αυτό πρόγραμμα που κάνει τα πάντα. Κι εκεί που πίστευα ότι όλα είναι καλά ένας περίεργος θόρυβος ακούγεται από τα ηχεία μου και ένα μήνυμα παρουσιάζεται στην οθόνη μου. το πρόγραμμα δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο σύστημά σας!!!
Τι να κάνω, το βάζω κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα προγραμμάχρηστα και κλείνω τον υπολογιστή γιατί στο μεταξύ έχω αρχίσει να σερβουρίζω.
#7~karaflasn @ 13/11/2003 - 22:29
KalhaS ama 3anakolotenarisw 8a paw na ginw monaxos sto thivet kai peite mou twra ti thelei na pei o poihths?????????? :PPP
#8~nobleman @ 27/11/2003 - 14:10
Μια χαρά το βρίσκω το site σας.. (Y)

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.