Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Σάββατο, 15 Ιουνίου

Webmaster 5/2/2004 3:08:00 πμ

Ο αλάνθαστος τρόπος να αντιμετωπίσεις μια Τσούγδω

Φαμ ΦατμέΕμπειρίες χρόνων μου έδωσαν τη βαθιά γνώση που θα σου μεταδώσω σήμερα, τιμημένε περπατητή. Την πανάκεια, τη μία και μοναδική αποδεκτή επιστημονικά λύση στο πρόβλημα της Τσούγδως. Πριν όμως προχωρήσω στην παρουσίαση της λύσεως, οφείλω να σε ενημερώσω για το πρόβλημα ή μάλλον να σε αφυπνίσω μια και σίγουρα θα σου φανεί οικείο.

 

Τσούγδω θα λέμε από δω και πέρα τη γυναίκα (γκόμενά μας συνήθως) που παρουσιάζει ιδιόμορφη συμπεριφορά με τα εξής χαρακτηριστικά:

 

 

- Βγάζει κακία

 

Αμέτρητες ποσότητες χολής που μάλιστα τις πιο πολλές φορές συνοδεύονται από ακατάσχετη φλυαρία και εικαστικά μπορούν να περιγραφούν σαν την μάνα του Ιορδάνογλου (Βουτσάς) στη "Νύχτα γάμου". Θυμάστε τα φουνννννννντούνια;

 

 

- Βάζει σπιουνιές

 

Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται γλυκύτατη, όμως έχει αναπτύξει ισχυρότατες μεθόδους ρουφιανο- κατινο- κουτσομπολο- παρτσακλής συμπεριφοράς. Το μυστικό της είναι ότι δρα πάντα με σχέδιο και σπάνια αφήνει τις προθέσεις της να γίνουν εμφανείς. Θα τη δεις τη μια μέρα να σου παινεύει τον κουμπάρο σου το Μήτσο με τα καλύτερα λόγια ενώ την άλλη μέρα να του βρίσκει κουσούρια και πλαγίως να εννοεί ότι πρέπει να κόψεις τα πολλά πολλά μαζί του. Προσοχή: Αυτό το είδος τσούγδως ποτέ δε θα σου πει ευθέως να ξεκόψεις. Ζόρικη περίπτωση.

 

 

- Λυσσάει μόλις δει ομορφότερη γυναίκα

 

Καλά, θα μου πεις, και ποια δεν το κάνει; Λάθος. Τη γκόμενα που είναι σίγουρη με τη θηλυκότητά της, ποτέ μα ποτέ δε θα τη δεις να τσουγδίζει. Συνήθως το στάδιο αυτό περνάει γρήγορα αν και... αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως και με την αλάνθαστη μέθοδό μου, υπάρχει περίπτωση να σε στείλει στο τρελάδικο χωρίς καν να το πάρεις πρέφα.

 

 

- Της φταίνε και τα ρούχα της

 

Υποκατηγορία Α: Δε στρώνει το μαλλί της, την πονάει το σπυρί στον κώλο, την ενοχλεί η κυκλοφορία, της τη δίνει η δουλειά της, της τη δίνει που είναι καλός ο καιρός και καψώνει, γκρινιάζει που είναι κρύος ο καιρός και κρυώνει, την ενοχλεί ο ήλιος, τη φοβίζει το σκοτάδι, την πληγώνει το παπούτσι, κλπ... Είναι τόσο συνηθισμένη περίπτωση που αποκλείεται να μην έχεις συναντήσει ή σχετιστεί στενά τουλάχιστον με δυο-τρεις τέτοιες (ευδοκιμεί ιδιαίτερα στην Ελλάδα για κάποιο μυστηριώδη λόγο). Στο σεξ είναι τελικά που τα δίνει όλα: Μη εκεί πονάω, μη εκεί γαργαλιέμαι, γρήγορα τέλειωσες, αργά τέλειωσες, σιγά θα μου χαλάσεις το μαλλί, εγώ δεν το βάζω αυτό στο στόμα μου κλπ κλπ...

 

Υποκατηγορία Β: Ψοφάει για να βγαίνει έξω αλλά για κάποιο μυστηριώδη λόγο μέσα στο πρώτο μισάωρο θες επειδή κατουριέται και δε γουστάρει να πάει εκεί τουαλέτα, θες επειδή την κοίταξε λοξά κάποιος και ένιωσε αμήχανα ή ακόμα και εντελώς αδικαιολόγητα, λυσσάει για να φύγετε με τη διπλωματικότατη ατάκα: Αν θες εσύ να μείνεις, μείνε, εγώ θα φύγω πάντως. Σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις (π.χ. αν είσαι μουνόδουλος ή μαλθακός κλπ) θα πει κατευθείαν: "Πάμε να φύγουμε!" και ήδη θα είναι 20 μέτρα πιο κάτω φευγάτη. Κατά παράδοξο τρόπο, στη διαδρομή της επιστροφής ούτε κατούρημα θα θέλει ούτε τον άλλο που την κοίταξε λοξά θα αναφέρει ούτε θα συζητάει. Τσουγδιά.

 

 

Προσοχή:

Μια γυναίκα ΔΕΝ είναι πάντα στο στάδιο της Τσούγδως. Ο τσουγδισμός είναι μεν χρόνια κατάσταση, αλλά δεν έχει εμφανή συμπτώματα πάντα. Εμφανίζεται με κρίσεις. Εξαιρείται η περίπτωση άσχημης γεροντοκόρης που πλησιάζει την εμμηνόπαυση. Εκεί, ναι, τα συμπτώματα είναι συνεχή και μάλιστα ιδιαίτερα έντονα.

 

Ένας έμπειρος περπατητής σίγουρα θα βρει ότι όλες αυτές οι περιγραφές είναι αληθινές και μάλιστα αλληλοκαλύπτονται σε κάποιο βαθμό. Τα πράγματα επομένως είναι σοβαρά. Ολόκληρα βιβλία έχουν γραφτεί, όλοι πλησίασαν το πρόβλημα αλλά κανείς δεν το χτύπησε στη ρίζα. Άλλοι είπαν να την πάρεις με το καλό. Τρίχες. Θα σε θεωρήσει δεδομένο και θα γίνει χειρότερη. Άλλοι λένε να την πάρεις με το άγριο να φοβηθεί και να καλμάρει. Τρίχες πάλι. Θα μουλαρώσει. Άλλοι λένε να κάνεις τον Κινέζο και να μην της δίνεις σημασία. Πίπες. Θα αλλάξει μεθοδολογία και θα μεταπηδήσει σε μία από τις άλλες τρεις συμπτωματικές καταστάσεις και μάλιστα με εντονότατες κρίσεις, προκειμένου να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Εδώ λοιπόν έρχομαι εγώ και σου προτείνω τη μία και μόνη λύση, επιστημονική, κυριλέ και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Και το κυριότερο: ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! Η λύση είναι μία, και ο μπακλαβάς γωνία:

 

 

 

ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ

Το λούσιμο εδώ έχει το χαρακτήρα του μπουγελώματος, του βίαιου βρεξίματος με το νερό και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν γίνεται στο ζενίθ της κρίσης. Πρέπει να γίνει όσο πιο απότομα γίνεται και τη στιγμή ακριβώς που βρίσκεται στην τσουγδική της έκσταση και πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ, αλλιώς δε θα κάνεις τίποτα. Και η πιο φυσιολογική γυναίκα μετατρέπεται σε Τσούγδω όταν της βρέξεις το καλό της φόρεμα π.χ. με κρασί. Είπαμε να γίνουμε θεραπευτές, όχι γύφτοι. Το νερό λοιπόν πρέπει να είναι άφθονο ώστε να την περιλούσει ολόκληρη χωρίς να αφήσει καμία σχεδόν περιοχή του σώματός της στεγνή. Αν τσιγκουνευτείς το νερό, έχασες. Είναι σαν να κυνηγάς αρκούδα με αεροβόλο από μακριά: Θα την καταλάβει τη δουλειά, θα εξοργισθεί και θα σε φάει! Το νερό πρέπει να είναι κρύο (όσο γίνεται πιο κρύο, ίσα να μην έχει παγώσει) για να ενισχυθεί το σοκ του αιφνιδιασμού και να προκαλέσει άμεση έκκριση των καλμαριστικών εκείνων ουσιών στον τσουγδισμένο της εγκέφαλο για να ξετσουγδίσει.

 

 

Πιθανοί τρόποι εφαρμογής

 

Επειδή όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο πάντα να κουβαλάς την απαραίτητη ποσότητα νερού για το εγχείρημα και επειδή δεν ξέρεις πού και πότε θα εκδηλωθεί η κρίση τσουγδισμού, σε συμβουλεύω τα εξής:

 

Αν σου την κάνει στο σπίτι, ξέρεις πού να βρεις νερό οπότε λύθηκε αυτό. Αν εκδηλωθεί τώρα έξω και επείγει η θεραπεία, απόσπασέ της (όσο μπορείς) την προσοχή και τράβηξέ την κοντά σε δύο πιθανές εστίες: Στο μπάνιο ή κοντά σε βρύση με λάστιχο. Προσωπική μου προτίμηση αν βρεθείτε στη μέση του δρόμου είναι ο πυροσβεστικός κρουνός αλλά είναι πολύ ριψοκίνδυνο γιατί σε βλέπω να τρως πρόστιμο. Εσύ κρίνεις. Πάνω απ' όλα, όμως, μη δείχνεις μουλωχτός και ένοχος. Όταν μια γυναίκα τσουγδίζεται οι κεραίες της υπερλειτουργούν και θα σε πάρει πρέφα. Προσπάθησε να δείχνεις λυπημένος που τη βλέπεις έτσι και ταυτόχρονα να το παίζεις ανήμπορος να βοηθήσεις. Κερδίζεις χρόνο για να πας κοντά στη βρύση. Ε, τότε, μη λυπηθείς:

 

Ρίξε νερό αβέρτα!

 

Το νου σου όμως: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε θεραπεύουμε με τον τρόπο αυτό μια Τσούγδω που υποφέρει από την καρδιά της.

 

Αυτά τα ολίγα περί Τσούγδως. Το αποτέλεσμα, όπως ο ίδιος θα διαπιστώσεις, θα δικαιώσει κι εμένα που σου τα έγραψα και εσένα που χωρίς να ξέρεις τη λύση έχεις υποφέρει τόσα μέχρι σήμερα.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Fyrentenimarr @ 5/2/2004 - 12:54
Ερωτηση : Η βροχη πιανεται ??? :-)
#2~vlammadi @ 5/2/2004 - 13:35
Μαθήματα ζωης.. :>
#3~konosk @ 5/2/2004 - 14:45
To πα δεν το πα? Λάθος τσάι πίνεις(Y)
#4~PC-MAN @ 6/2/2004 - 01:47
to exo dokimasei se 8alassa file.. meta mou ekatse.. alla ksenerosa ego!
thn h8ela poio tsougdo.
nai ontos 100% epityxia..
#5~ploutarxos @ 6/2/2004 - 13:37
Συμφωνώ με τον Konosk!!;)
#6~περδικα @ 7/2/2004 - 01:25
Mηπως θα μπορουσες να μας διαφωτισεις
και για κατι αναλογο του αρσενικου γενους
αυτην την φορα ???? ´:))))))))))
#7~Unicorn @ 9/2/2004 - 19:39
... ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ..... που σημαίνει ότι οι γύρω μας συνήθως μας κάνουν αυτά που τους επιτρέπουμε να μας κάνουν . Αν λοιπόν πετύχεις στον δρόμο σου μία ή έναν τσούγδο αντί να το παίξεις Φρόιντ ( και να χαλάσεις και την ψυχική σου υγεία ) της/του δίνεις τα παπουτσάκια στο χέρι και τελειώνει το πανηγύρι .
#8~aris @ 9/2/2004 - 22:08
Α, όχι. Θα συμφωνήσει σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός μαζί μου ότι τα φαινόμενα τσουγδισμού είναι ανεξάρτητα της όποιας ανδρικής συμπεριφοράς. Η νόσος υποβόσκει όπως ο ιός του απλού έρπητα στο υποσυνείδητο της γυναίκας και τα συμπτώματα εμφανίζονται ανά τακτά διαστήματα ως οι κρίσεις που περιέργραψα.

Επίσης πρόσεξε τούτο: Δεν υπάρχει ανδρικός τσουγδισμός. Τώρα ok, δε μιλώ για SELECT τελειωμένες περιπτώσεις FROM tblFreud άνδρα-αγκαλίτσα ή άνδρα-μπουλούκου με (ανδρική INNER JOIN γυναικεία) ψυχοσύνθεση ON (EleipshAndrikouProtypou_id = KyriaxriKhmana_id), αλλά για καθαρόαιμου άνδρα. Μπορείς να του προσάψεις άλλες καφρίλες, αλλά όχι δε μπορείς να πεις σε καμία περίπτωση για τσουγδισμό. Θ' ασχοληθώ στο μέλλον εκτενέστερα, όταν αγοράσω νέες δάφνες - τσάγια.

Εδώ δες τώρα: Στα πλαίσια της μεγαλωσύνης μας και της πλατειάς μας γνώσης, δε θα ήταν ανθρωπιστικά πιο κυριλέ πριν της δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι να τη θεραπεύσουμε κιόλας;
#9~Unicorn @ 10/2/2004 - 19:30
Τι να σου πω .... αν είναι να το παίξουμε και ... θεραπευτές τότε προτείνω ακόμα
Βραστά αυγά στις μασχάλες
Φάλαγγα
Το κλασικό κινέζικο βασανιστήριο με τον ποντικό ( για όσους δεν γνωρίζουν θα δοθεί αναλυτικό άρθρο αργότερα )
Βγάλσιμο νυχιών – δοντιών ή
Κόψιμο των κάτω και άνω άκρων
Ηλεκτροσόκ
#10~toxotria @ 11/2/2004 - 22:26
Πλακα-πλακα με κατι τετοια τονωνεται ο "τρεχων" ανδρισμος...(ε, ας κρατησουμε καποιες ελπιδες για το μελλον..)
Με τις τσουγδες και τις μουγδες τα πραγματα ειναι ευκολα οπως φαινεται φιλε webmaster...φροντισε η ιστορια να προμηθευσει το ανδρικο φυλο με πολλες εναλλακτικες λυσεις, ειτε προκειται οντως για γυναικες-νουμερα (δε λεω, υπαρχουν..), ειτε ετσι τα βλεπει το ματι του ανυποψιαστου μισογυνη..
Με τις κανονικες γυναικες τι γινεται, που οταν τις συναντατε δεν ξερετε τι να κανετε, οι περισσοτεροι μαλλον προτιμουνε τσουγδο-μπερδεματα, γιατι μπορουν να ανατρεξουν σε πολλων αιωνων συνταγες και εγχειριδια!!
Και αν δεν ενδωσει το θηλυ να παιξει αυτον τον ρολο, εχω δει ανδρες να ξε-..τσουγδωνονται τρις χειροτερα, απο τον πανικο...να παιρνουν το πρωτο βραβειο!!! Αστα να πανε...
#11~Fyrentenimarr @ 11/2/2004 - 22:33
xaxaxa ... δηλαδη toxotria οταν μια γυναικα κανει την "τσουγδω" μας κανει και χαρη ?!? ;) :D
/
Καλο και αυτο !
#12~Unicorn @ 12/2/2004 - 13:42
.... επί της ουσίας ΝΑΙ fyren
Μπράβο ρε συ toxotria ... καλά τα έριξες .... και νομίζω ότι οι άντρες εδώ μέσα και κυρίως ο web , ο οποίος έγραψε και το άρθρο , οφείλουν να απαντήσουν στο πως αντιμετωπίζουν μια φυσιολογική γυναίκα .

#13~aris @ 13/2/2004 - 16:04
Μα εδώ είναι το θέμα: Βάσει των ανεπίσημων στατιστικών που κρατάω στο αρχείο μου, αυτά όλα που έγραψα είναι για τη φυσιολογική γυναίκα, όταν και αν παρουσιάσει κρίση τσουγδισμού.

Όλοι ξέρουμε τις ευεργετικές επιπτώσεις της ψυχρολουσίας σε τέτοιες φάσεις, οπότε δε λέω κάτι καινούργιο. Η προσφορά μου στην ανθρωπότητα είναι να αφυπνίσω την ανδρική μειονότητα ώστε να εστιάσει στη σωστή χρήση της ψυχρολουσίας την κατάλληλη στιγμή ώστε να επιτύχει άμεση θεραπεία.

Σε περιπτώσεις μη φυσιολογικής γυναίκας που τσουγδίζει (π.χ. γυναίκα υπερβολικά όμορφη - εξαιρετικά έξυπνη - απολύτως ισορροπημένη) τα πράγματα περιπλέκονται τόσο που συνιστώ να μου τη φέρουν το συντομότερο για άμεση εξέταση μια και μόνο εγώ μπορώ να τη θεραπεύσω με ασφάλεια.
#14~Unicorn @ 13/2/2004 - 17:21
.... να σου πω την αλήθεια το ότι το ρίχνεις τόσο πολύ στην πλάκα ari πολύ μου
την σπάει . Δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση ότι όλα αυτά τα εννοείς ... σοβαρά .
Σαν γυναίκα λοιπόν που θεωρεί τον εαυτό της και έξυπνη και ισορροπημένη ( το όμορφη το αφήνω .. μην είμαστε και τόσο πλεονέκτες σε αυτή την ζωή .... ) και η οποία απ’ όσο γνωρίζει ουδεπόποτε ετσούγδισε , θα πρέπει λοιπόν ή να σε ευχαριστήσω ... βαθύτατα , θεωρώντας όσα λες το μεγαλύτερο κομπλιμέντο της ζωής μου ή να αρχίσω να σε βρίζω βρίσκοντας αυτά που λες άκρως ειρωνικά και υποτιμητικά για το γυναικείο φύλο .
#15~aris @ 13/2/2004 - 18:47
Σαν να μου φαίνεται πως θες κι εσύ λούσιμο...
#16~Fyrentenimarr @ 13/2/2004 - 23:11
" οφείλουν να απαντήσουν στο πως αντιμετωπίζουν μια φυσιολογική γυναίκα . "
/
Aφου το θετεις ετσι θα απαντησω με πασα σοβαροτητα ... Μια φυσιολογικη γυναικα ( αν και το φυσιολογικη ειναι υποκειμενικο ) της συμπεριφερομαι με σεβασμο , οταν συμπεριφερεται αναλογως και την πειραζω καλοπροεραιτα ,για να την συνετισω και να καταλαβει το λαθος της, οταν μου κανει λαδιες ...
/
Το θεμα ειναι οτι οι φυσιολογικες γυναικες σπανιζουν ( εγω μια φορα ξερω λιγες ) μακαρι να ηταν περισσοτερες ...
/
Οσο για τις κατηγοριες γυναικων που αναφερει ο webmaster ειναι απλο :
/
"- Βγάζει κακία" <--- Της δινω λιγο απο το δικο της φαρμακο για να δει την γλυκα ...
/
"- Βάζει σπιουνιές"<---- Δεν ανυσηχω ... ολες οι γυναικες τετοιου τυπου εχουν φιλες που τους κανουν τα ιδια ... οποτε θα το βρει απο αλλου αυτο που της αξιζει ...
/
- "Λυσσάει μόλις δει ομορφότερη γυναίκα" και "- Της φταίνε και τα ρούχα της" <---- Η γυναικα ειναι ψωνιο ... μακριαααααα
#17~Fyrentenimarr @ 13/2/2004 - 23:22
A και μην ξεχασω τοξοτρια ...
/
Αυτο που μας ειπες ισχυει και αναποδα και στις γυναικες ...
/
Για πειτε μας λοιπον οι γυναικες εδω μεσα ειλικρινα : Εσεις τι κανετε οταν πεσετε σε κανεναν κανονικο - σοβαρο - εξυπνο αντρα ?
/
#18~toxotria @ 14/2/2004 - 00:49
Εγω παντως κανω σαν τρελλη απο τη χαρα μου!!!
Και δεν ...."τσουγδιζω" και γιατι δεν μπορω, και γιατι δεν του αξιζει...
#19~Fyrentenimarr @ 14/2/2004 - 13:25
"Εγω παντως κανω σαν τρελλη απο τη χαρα μου!!!"
"και γιατι δεν του αξιζει... "
/
Eιπες την σωστη κουβεντα
:) (Y)
#20~dexter @ 23/2/2004 - 20:39
lete malakies
#21~Fyrentenimarr @ 25/2/2004 - 00:47

Οταν κατηγορεις χωρις να λες κατι επικοδομητικο αυτο δεν ειναι σχολιο ειναι απλη γκρινια ...
/
Ετσι Dexter αφου λεμε μαλακιες δεν μας λες εσυ τα σωστα ?
#22~passworld @ 25/2/2004 - 22:42
AXAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXA
pantws to flame katw apo to dogma leei
keep walking!!!
#23~iroka @ 26/2/2004 - 13:05
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και ειδικά τον αγαπητό webmaster- αρθρογράφο, πιστεύω ότι μάλλον έχεις πολύ καιρό να ρίξεις γυναίκα και από τις κακίες σου τα λες αυτά.Δεν είμαστε ούτε τόσο κακές, ούτε τόσο ανώμαλες πια!!!Ισως βέβαια να είσαι τόσο ατυχος ώστε να πέφτεις συνέχεια σε τσούγδες....οπότε μάλλον εσύ χρειάζεσαι εγχειρίδιο....
#24~aris @ 26/2/2004 - 15:20
"Άκουσε η γριά πορδή, κι έτρεξε για να την πιει"
#25~Dimitra @ 1/3/2004 - 14:32
ti na po tetoio eppipedo pia!!!
Pantos oti kai na lete tsougdes i ohi oi antres horis ginekes den epizoun
#26~aris @ 1/3/2004 - 18:27
Ναι εμείς και να το γράφουμε ξέρουμε το επίπεδο και να το ρίχνουμε στον πάτο να ούμ'. Κόψε λάσπη λοιπόν γιατί δεν το γλιτώνεις κι εσύ το λούσιμο.
#27~onezero @ 11/3/2004 - 09:30
Πρώτη φορά άκουσα τη λέξη "τσούγδω" από τη μάνα μου. Αποκαλεί έτσι τη γυναίκα μου.
Με την περιγραφή πάντως του άρθρου κατάλαβα ότι και οι δύο γυναίκες της ζωής μου είναι "τσούγδες".
Τώρα, τι να κάνω, να τις καταβρέχω και τις δύο?
Δεν βλεπω εκεί τη λύση πάντως, γιατί κι όλο το Μόρνο να αδειάσω, αυτές δεν καταλαβαίνουν τίποτα!
#28~aris @ 11/3/2004 - 18:33
Μη φοβάσαι τίποτα φίλε μου. Αν το νερό είναι άφθονο και κρύο και αν το χρησιμοποιήσεις ακριβώς τη στιγμή της κορύφωσης, τότε θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Θα είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε απορία στην εφαρμογή.
#29~epitelous @ 11/4/2004 - 12:46
Kati mou leei oti uparxei oloklhro filosofiko reuma pisw apo auth th sumperifora. Mporei kaneis pleon na ton onomasei "TSOYGDISMO" .
Oi gunaikes to onomazoun "kapswnismo" kai fusika opws parathrei o ka8eis periexei th le3h "pswnismo" kurio xarakthristiko mias fusiologikhs gunaikas.
O kapswnismos loipon einai h texnikh pou exoun efeurei oi gunaikes gia na apodeiknuoun stis files tous oti paizoun ton antra tous sta daxtula (kai sunepws pws einai exoun mia petuxhmenh s-xesh)
#30~AthensCity2004 @ 24/4/2004 - 14:41
Tsougdw m aresei poy eimai tsougdw..........Oloi thelete mia tsoygdw gurw sas giati panta tha exete thn oreksh na mpougelwnete otan tha exete ta down sas gia na sas ftiaksei thn oreksh!!!!!Pote mhn apokleietai thn tsoygdia einai auto poy sas ananewnei thn diathesh
EOT ( Ethnikos Sundesmos Tsougdias)
Gunaikes Enwtheite
#31~theTsougdoSlayer @ 7/5/2004 - 13:19
και εσυ φιλε μου θελεις γερό λουσιμο. με κατσαριδοκτονο κατα προτίμηση.
#32~adriana @ 12/6/2004 - 01:02
Απαντώ στο ερώτημα τι θα κάναμε άν βρίσκαμε έναν σοβαρό κανονικό και έξυπνο άντρα,μ αφυσικά μωρό μου θα μου άρεσε να κρατήσω το κανονικό κα έξυπνο άντρα αλλά θα τον στρίμωχνα στη γωνία για να τον μάθω να μήν είναι σοβαρός τουλάχιστον στόν έρωτα στον τομέα αυτόν θα προτιμούσα να ήταν λίγο παιδί και να του άρεσαν τα παιχνίδια μετά πάλι δεν θα μου άρεσε σοβαρά να μου έκανε αναλυση για ότι συνέβει και πως ήταν θα προτιμούσα να ρίξει κρύο νερό στο μουτράκι του και να ακολουθούσαμε άλλη συζήτηση με ίδιο όμως ερωτικό θεμα .......άμα τον δείτε τον κύριο τέλειο να μου τον στείλετε ......φιλάκια

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.