Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Νια-νια νια νια-νια!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

σελ. 2/10

Φόλες

Νέα Τσίφτικη Ελληνική Τηλεόραση
ΜπλιμπλίκιαΤώρα που έσπασε το απόστημα κι έκλεισε η εστία σπατάλης (ΕΡΤ), κι ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς ν' ανοίξουμε τη ΝΕΑ κρατική τηλεόραση, το ftou.gr κατάφερε να εξασφαλίσει το σήμα του νέου σταθμού.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013  (2 σχόλ.)

Ν. Τραβάγιας: Ημέρα πληρωμών
ΑγγελούδιαΗμέρα πληρωμών στο Πανεπιστήμιο και ο δαιμόνιος οπερέιτορ του κερατά έχει κέφια. Πατσαβουριασμένες εκτυπώσεις και κακοποίηση κάργα στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς αυτοτελών ιστοριών του Νίκου Τραβάγια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Πώς φτιάχνουμε ένα video tutorial στο youtube
ΓιαλαντζίΤο παρόν tutorial για το πώς να φτιάξεις tutorial σκοπό έχει να διαφωτίσει εσένα, το φιλόδοξο νέοπα περπατητή που ξαφνικά την είδες σκηνοθέτης κι ηθοποιός ταυτόχρονα. Δώσε γνώση στο λαό με αντάλλαγμα την ψυχική τους υγεία, διότι, πώς να το κάνουμε, τόσο πολύτιμη γνώση που προσφέρεις πρέπει να πληρώνεται ακριβά.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Mame (τραγούδι + download)
ΜπλιμπλίκιαΑποκλειστικά γι'αυτούς που κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται (ήγουν, όσους ήταν πιτσιρικάδες τη δεκαετία του '80): Δες διαφημιστικό, κατέβασε το πρόγραμμα, παίξε τα παιχνίδια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013  (3 σχόλ.)

Ν. Τραβάγιας: Παίζοντας Xtank
ΑγγελούδιαΜεγάλο κακό βρίσκει αυτούς που διακόπτουν το δαιμόνιο οπερέιτορ απ' το παιχνίδι του. Το τρίτο επεισόδιο της σειράς αυτοτελών ιστοριών του Νίκου Τραβάγια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Παγκόσμια ημέρα μούχνιας
ΓιαλαντζίΌπως κάνει άλλωστε σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, έτσι και φέτος, στις 31 Οκτωβρίου, ο Γούγλης τιμά την παγκόσμια ημέρα Μούχνιας. Ειδικό λογότυπο, περιποιμουχνιαρισμένα αποτελέσματα, μουχνιάρες λίστες top 10 και άλλα. Εδώ δείχνομε παράδειγμα του πόσο δημοφιλής είναι αυτή η εορτή στην Ελλάδα
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Ν. Τραβάγιας: Ημέρα μπακάπ
ΑγγελούδιαΕνώ πρέπει να παρθούν μπακάπ, αυθάδεις χρήστες παρενοχλούν το δαιμόνιο οπερέιτορ. Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς αυτοτελών ιστοριών του Νίκου Τραβάγια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012