Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το χειροκρότημα είναι μια σικ έκφραση του λιντσαρίσρατος.
Παρασκευή, 24 Μαΐου

Φόλες

Ν. Τραβάγιας: Ημέρα πληρωμών
ΑγγελούδιαΗμέρα πληρωμών στο Πανεπιστήμιο και ο δαιμόνιος οπερέιτορ του κερατά έχει κέφια. Πατσαβουριασμένες εκτυπώσεις και κακοποίηση κάργα στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς αυτοτελών ιστοριών του Νίκου Τραβάγια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

 

Πώς φτιάχνουμε ένα video tutorial στο youtube
ΓιαλαντζίΤο παρόν tutorial για το πώς να φτιάξεις tutorial σκοπό έχει να διαφωτίσει εσένα, το φιλόδοξο νέοπα περπατητή που ξαφνικά την είδες σκηνοθέτης κι ηθοποιός ταυτόχρονα. Δώσε γνώση στο λαό με αντάλλαγμα την ψυχική τους υγεία, διότι, πώς να το κάνουμε, τόσο πολύτιμη γνώση που προσφέρεις πρέπει να πληρώνεται ακριβά.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

 

Mame (τραγούδι + download)
ΜπλιμπλίκιαΑποκλειστικά γι'αυτούς που κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται (ήγουν, όσους ήταν πιτσιρικάδες τη δεκαετία του '80): Δες διαφημιστικό, κατέβασε το πρόγραμμα, παίξε τα παιχνίδια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013  (3 σχόλ.)

 

Ν. Τραβάγιας: Παίζοντας Xtank
ΑγγελούδιαΜεγάλο κακό βρίσκει αυτούς που διακόπτουν το δαιμόνιο οπερέιτορ απ' το παιχνίδι του. Το τρίτο επεισόδιο της σειράς αυτοτελών ιστοριών του Νίκου Τραβάγια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

 

Παγκόσμια ημέρα μούχνιας
ΓιαλαντζίΌπως κάνει άλλωστε σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, έτσι και φέτος, στις 31 Οκτωβρίου, ο Γούγλης τιμά την παγκόσμια ημέρα Μούχνιας. Ειδικό λογότυπο, περιποιμουχνιαρισμένα αποτελέσματα, μουχνιάρες λίστες top 10 και άλλα. Εδώ δείχνομε παράδειγμα του πόσο δημοφιλής είναι αυτή η εορτή στην Ελλάδα
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

 

Ν. Τραβάγιας: Ημέρα μπακάπ
ΑγγελούδιαΕνώ πρέπει να παρθούν μπακάπ, αυθάδεις χρήστες παρενοχλούν το δαιμόνιο οπερέιτορ. Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς αυτοτελών ιστοριών του Νίκου Τραβάγια.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

 

Ν. Τραβάγιας: Ανώμαλες συσκευές
ΑγγελούδιαΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ftou.gr παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις περιπέτειες του σατανικού Νίκου Τραβάγια. Ο Τραβάγιας είναι στο γραφείο του και πλήττει, όταν αποφασίζει να τα βάλει με την τεχνική υποστήριξη.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012  (2 σχόλ.)

 


Συνολικά: 64 άρθρα σε 10 σελίδες