Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το να γελάς με τα λάθη σου μακραίνει τη ζωή. Το να γελάς με τα λάθη των άλλων μπορεί να τη μικρύνει.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Webmaster 8/1/2007 12:08:00 πμ

Συγκλονιστική μελέτη για το κρέμασμα

ΓιαλαντζίΚατόπιν κατανάλωσης τσαγιού αλλά και προσεκτικής μελέτης απορρήτων πηγών, είμαι σε θέση ν' αποκαλύψω ένα φαινόμενο που άπτεται στη σφαίρα της μεταφυσικής και στο οποίο δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ιδιότητα δράσης - αντίδρασης μεταξύ Δύσης και Ανατολής.


Δεν ξέρω τη φύση της αιτίας που δημιουργεί το παράδοξο, αλλά υποψιάζομαι πως η δυναμική του είναι ευθέως ανάλογη και μπορώ να το συνοψίσω ως εξής:


Πρόταση

Κάθε πλαστική εγχείριση δυτικά της Ελλάδας, προκαλεί μυστηριωδώς έναν απαγχονισμό ανατολικά της Ελλάδας. Η διασημότητα του προσώπου που χειρουργείται είναι ευθέως ανάλογη της διασημότητας του προσώπου που απαγχονίζεται.

Απόπειρα αιτιολόγησης:


Έστω Δ η δράση που συμβαίνει στη Δύση και Α η αντίδραση που συμβαίνει στην Ανατολή. Το Δ έχει στόχο την ανανέωση της επιδερμίδας με σοσονάκι και σαπουνάκι (μτφ.). Το σοσονάκι εδώ είναι η αμοιβή του χειρούργου και το σαπουνάκι το κολλαγόνο, η σιλικόνη ή το λίπος, ανάλογα με την περιοχή του σώματος που χειρουργείται (πχ. για τόνωση και όγκο στα μάγουλα μεταφέρεται σαπουνάκι-λίπος από την κοιλιά ενώ στα βυζιά τοποθετείται σαπουνάκι-σιλικόνη).


Οι αιώνιες δυνάμεις εξισορρόπησης της φύσεως, δημιουργούν τότε ένα Α ισοδύναμο προς το Δ, έτσι ώστε να παραχθεί το χαμένο σοσονάκι με τη διαδικασία του ψυχολογικού αντιπερισπασμού και της εσωτερικής αναδιανομής χρήματος, αύξησης της δημοτικότητας και λαοφιλίας. Λόγω δε του ότι το σαπουνάκι είναι πολυμορφικό και δεν αντικαθίσταται άμεσα, εμφανίζεται μεν και πάλι στο Α αλλά απλώς και μόνο ως καταλύτης με τη βασική του μορφή, ως πραγματικό σαπουνάκι για να γλυστράει το σκοινί της αγχόνης.


Απεσταλμένοι του ftou.gr σε χώρες της Ανατολής επιβεβαίωσαν το φαινόμενο και μας έστειλαν φωτογραφίες από απαγχονισμό που έγινε ακριβώς τη ίδια ώρα με την (αποτυχημένη, κατά κοινή παραδοχή) πλαστική εγχείριση του γνωστού ναυαγοσώστη και ιππότη της ασφάλτου Δαυίδ Χέισελχοφ.


Δαυίδ Χέισελχοφ
Εικ. 1. Δαυίδ Χέισελχοφ, καμαρωτός μετά τη μέτρια πλαστική εγχείριση.

Δαυίδ Χέισελχοφ
Εικ. 2. Άτυχος που κρεμάστηκε περίπου την ίδια ώρα.

Προφανώς ούτε ο πλαστικός χειρούργος ευθύνεται για τον απαγχονισμό, ούτε ο ασθενής που χειρουργείται. Όλα γίνονται εν αγνοία τους και αυτό είναι το πιο τραγικό. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να ισχύει και το αντίθετο: Κάθε απαγχονισμός στην Ανατολή να προκαλεί μια πλαστική εγχείριση στη Δύση. Έχουμε δε ισχυρές υποψίες ότι η πρόσφατη εκτέλεση του Σαντάμ συνδέεται με την πλαστική εγχείριση μεταμόσχευσης μαλλιών στην (κρυφή) καράφλα του Μπους.


Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Lollypop @ 20/1/2007 - 22:13
δε μιλας σοβαρααα...
#2~zaxosdoganos @ 5/2/2007 - 14:29
δεν θα κατσο να το αναλυσω γιατι θα μου παρει αρκετες δεκαετιες αλλα με βασει το συγραμμα του αειμνηστου δοκτορα Παραμιλους γλυστριδιους ολα αρχισαναπο τουσ εβραιους και το χιτλερ
#3~johnys @ 16/3/2007 - 19:24
iste kameni omadikos telika
#4~Bluejak @ 27/1/2009 - 16:43
Αν και μου ακούγεται κάπως "τρελό" η σενάριο "επιστημονικής φαντασίας",με έβαλε σε σκέψεις..

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.