Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Όχι, δεν πρέπει να ενθουσιαστείς που έφτιαξες σε τρεις μόνο μήνες το παζλ που έλεγε 'από 2 έως 4 έτη'!
Πέμπτη, 13 Ιουνίου

Webmaster 26/7/2003 7:24:00 πμ

Αλλά είπαμε: Άτιμη κενωνία...

ΓιαλαντζίΘυμάστε το σπίτι του κυρίου Πετροχείλου και την ατυχήσασα που πήγε να το νοικοκυρέψει; Αν δεν το θυμάστε ανατρέξτε στη φιλμογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα, δε θυμάμαι τώρα ακριβώς πώς λέγεται η ταινία (αν κάποιος το σφυρίξει στα σχόλια θα με υποχρεώσει). Άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)

 

Πρώτο σοκ:

 

Πας να κάνεις συναλλαγή σε μια τράπεζα και βρίσκεις να κάθεται αραχτή η Φωτούλα η κόρη του κυρίου Θρασύβουλου, του διευθυντή της τράπεζας, η παλιά σου η συμμαθήτρια. Ρε Φωτούλα; Ρε Άρη; Πώς φαρδύνανε οι κώλοι σου Φωτούλα μ'; Από το καθισιό Άρη μ' στην κωλοθέση που μ' έβαλε ο ντάντυ αλλά είπαμε… άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)

 

Δεύτερο σοκ:

 

Παθαίνεις μια μίνι εμπλοκή στον αστράγαλο να 'ούμε και πας το λοιπόν να σε χειρουργήσουνε. Καθησυχαστικό στο άγχος σου το να βλέπεις το χειρούργο με ύφος εφτάμιση καρδιναλίων να βάζει το γάντι. Ω, τι έκπληξη, είναι ο Βλάσσης ο γιος του κυρίου Λυκούργου του γιατρού! Παλιός συμμαθητής αλλά τον χάσαμε, έκανε 2 φορές την Α' Λυκείου. Ωρέ συ Βλάσση; Ωρέ συ Άρη; Πώς κυρίλεψες έτσι Βλάσση μ'; Άστα να πάνε Άρη μ', στις σπουδές στη Σλοβακία μου βγήκε η Παναγία να λαδώνω και τι έκανα; Μια τρύπα στο νερό, χειρούργος έγινα και πήζω αλλά είπαμε… άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)

 

Τρίτο σοκ:

 

Πας να δώσεις τα χαρτιά σου για μια υπηρεσία και βλέπεις από πίσω ένα ξέκωλο κατιτίς ένα γνωστό οπίσθιο κι άλλο γνωστό οπίσθιο μετά και αμάν; Η Μυρσίνη η πάλαι ποτέ φιλενάδα που παράτησε το Γυμνάσιο στη δευτέρα (μικρότερη σε ηλικία - παλιά χοντρή καψούρα). Μωρή Μυρσίνη; Μωρέ Άρη (αγκαλιές, φιλιά). Πώς ξεπετάχτηκες έτσι Μυρσίνη μ'; Άστα Άρη μ' μπούτι δεν έκλεισα για να μπω στη δουλειά και τι παίρνω; Τρίχες, αλλά είπαμε… άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)

 

Το ftou.gr απονέμει εύσημα και δίνει τα θερμότερα συγχαρητήρια στους εργοδότες της Φωτούλας, του Βλάσση και της Μυρσίνης. Η συμβολή τους στην εξάλειψη του προβλήματος της ανεργίας είναι αξιοσημείωτη. Φωτούλα, Βλάσση και Μυρσίνη είθε να γίνετε φωτεινά παραδείγματα για όλους μας, για να πάει επιτέλους ο έρημος αυτός βρωμότοπος μπροστά.

 

Ρεμάλια...

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~Montechristo @ 26/7/2003 - 11:33
Ναι, ναι, θυμάμαι, Λες αυτή την ταινία που η Μάρω Κοντού για να γλιτώσει τον αδελφό της από την διαθεσιμότητα παράστησε την οικονόμο στον Κωνσταντάρα που είχε δυο γιούς ρεμάλια... Αχ, δεν θυμάμαι τον τίτλο. Βοηθάτε ρε παιδιά.....:S
#2~AchilleS @ 26/7/2003 - 15:00
to thlefwno ths Μυρσίνης parakalw..!!
#3~konosk @ 26/7/2003 - 15:06
Πώς κάνεις έτσι βρε παιδί μου.Άσε που θα σε πούνει και άπατρι....:X
#4~IsMiNaKi @ 26/7/2003 - 17:18
Τόση ώρα προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο αλλά κόλλησα κι εγώ..Πάντως τα ρεμάλια ήταν τρία,ο Κίμων,ο Μπάμπης κι ο "δεν μου έρχεται" χιχι α ρε άτιμη μνήμη (έλλειψη σιδήρου θα'ναι) (6) αντε μάκιααα xxx
#5~AchilleS @ 26/7/2003 - 18:42
pos pos???(H)
#6~enoxos @ 27/7/2003 - 13:48
an then kanw la8os o titlos einai "o strigglos pou egine arnaki" (?) isws.
#7~aris @ 27/7/2003 - 22:33
enoxos: Σωστός!!!
#8~ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π @ 29/7/2003 - 10:03
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ ΜΙΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΠΑΥΛΟΣ ΛΙΑΡΟΣ ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ "Ο ΣΤΡΙΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ"
#9~evita @ 29/7/2003 - 11:25
:X και που να σου τύχει να πας σε καμιά τράπεζα για συναλλαγή (π.χ. αναληψοκατάληψη) και να σου τύχει να δεις το...."καθυστερημένο" της γειτονιάς σου (από τα παιδικά σου χρόνια, ξέρεις) που δεν έλεγε ίσια λέξη
#10~evita @ 29/7/2003 - 11:26
:X και μέχρι τα δώδεκα έκανε τις πράξεις της αριθμητικής με τα δάχτυλα, να σε κοιτάζει αφ υψηλού και να σου εξηγεί ως επιστήμων που θα βάλεις τις υπογραφές σου!!!
#11~mario @ 7/1/2004 - 14:47
Θυμάστε το σπίτι του κυρίου Πετροχείλου και την ατυχήσασα που πήγε να το νοικοκυρέψει; Αν δεν το θυμάστε ανατρέξτε στη φιλμογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα, δε θυμάμαι τώρα ακριβώς πώς λέγεται η ταινία (αν κάποιος το σφυρίξει στα σχόλια θα με υποχρεώσει). Άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)
...η ταινία αυ΄τη είναι "ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι"

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.