Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δόξα στους ηττημένους. Υπάρχουν ήττες άξιες δόξας.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Webmaster 31/12/2003 8:30:00 μμ

Σκότωσε κι εσύ έναν άσχημο, μπορείς

ΤσουγδιέςΟ κόσμος είναι πλασμένος για να διατηρεί τις ισορροπίες, κατά συνέπεια και η αναπαραγωγή. Η γάτα θα κάτσει στον πιο δυνατό γάτο, εκείνον που θα επιβιώσει από τον καυγά, εκείνον που μπορεί να τη γκαστρώσει με ασφάλεια. Η γκόμενα θα κάτσει στον πιο "υγιή", στον πιο γοητευτικό, όμορφο άντρα, εκείνον που μπορεί όχι μόνο να τη γκαστρώσει με ασφάλεια αλλά και να της εξασφαλίσει την απρόσκοπτη ανατροφή των παιδιών της. Same old story…

 

Στο σοφά πλασμένο τούτο σύστημα της φύσης, παρεισφρύουν ως παρωδία οι "disabled", οι "αδικημένοι" από την ίδια τη φύση. Όχι τόσο οι συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν κάποια αναπηρία, αυτοί έχουν την υποκριτική τουλάχιστον περίθαλψη της πολιτείας. Αναφέρομαι στους άλλους, εκείνους που δεν έχουν καμία απολύτως αναπηρία, αλλά έλαχε να είναι κακομούτσουνοι. Άντρες και γυναίκες. Τι δουλειά έχουν οι κακομούτσουνοι στο σπίτι μας, στη δουλειά μας, ανάμεσα στα σκέλια μας, στην καρδιά μας, ή στην ημερήσια διάταξη; Καμία. Είναι μια παράφωνη ανωμαλία στο σοφό οικοδόμημα της φύσης. Τους πρέπει άμεσος θάνατος, για να "ξεβρωμίσει ο τόπος", όπως πολύ σοφά λέει ο πάνσοφος μη ρατσιστής και πολιτισμένος νεοελληνικός λαός.

 

Θα σας πω ορισμένα κόλπα για να τους αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, σε όποιους τομείς έχετε την ατυχία να τους συναντήσετε.

 

Στη δουλειά: Σας κάνει αίτηση ο κακομούτσουνος; Σας κάνει αίτηση και η γκόμενα; Μην είστε ευγενικοί. Πείτε του: Πώς είσαι έτσι ρε μαλάκα που θες και δουλειά; Άι τράβα… και προσλάβετε με συνοπτικές διαδικασίες τη γκόμενα. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους γιατί είναι ΚΡΑΧΤΗΣ, θα κάνει την επιχείρησή σας ν' αυγατίσει. Δοκιμασμένα πράματα…

 

Στο δρόμο: Γελάστε μπροστά του. Σκουντήξτε τη φιλενάδα σας επιδεικτικά και κοιτάχτε τον στα μάτια ενώ θα ξεκαρδίζεστε. Θα πιάσει το νόημα αμέσως και θα σπεύσει να σας απαλλάξει από την παρουσία του. Στο μεταξύ εσείς θα μπορείτε ανενόχλητες να συνεχίσετε το shopping σας χωρίς την ενοχλητική παρουσία του. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες που συναντούν κακομούτσουνες γυναίκες. Ίδιο αποτέλεσμα.

 

Στον έρωτα: Τόλμησε και σας την έπεσε; Αν έχετε κέφια δουλέψτε τον. Φάτε του τα λεφτά, αλλά μην του κάτσετε. Οι όμορφοι πρέπει να επιβιώσουν, έχουν ανάγκη από τα φράγκα του κακομούτσουνου. Μη λυπηθείτε και μην κλάψετε, αφού έτσι κι αλλιώς θα του τα φάτε. Υποστηρίζετε έτσι την πάνσοφη ιδέα της φύσης για την επιβίωσή σας. Έλαχε και έφτασε μέχρι το κρεβάτι σας; Αλλάξτε του τα φώτα. Υποκριθείτε, πείτε του πόσο όμορφος ήταν ο πρώην σας, πείτε του ότι δε γουστάρετε και πολύ, δείξτε του ότι το κάνετε με το στανιό. Να είστε εκφραστικοί, έχει σημασία. Θα το πιάσει το μήνυμα και θα αυτοκτονήσει.

 

Ω, μα όταν διαβάσετε στην εφημερίδα το αποτέλεσμα, πάνω απ' όλα μη λυπηθείτε. Ξανανοίξτε την τηλεόραση και εξακολουθήστε να αποχαυνώνεστε στα δεδομένα του Hollywood, να πάρετε τροφή για μελλοντικούς κακομούτσουνους που θα συναντήσετε. Εξακολουθήστε, Νεοέλληνες, να αντιγράφετε ως καχέκτυπα στην ανθρωπιά τους Αμερικάνους και δε θα χάσετε. Τιμάτε τους προγόνους σας.

 

*Αφορμή για το άρθρο αυτό ήταν μια είδηση που έμαθα για έναν πραγματικά καλό άνθρωπο, συντοπίτη μου, που έβαλε τέρμα στη ζωή του ανήμερα πρωτοχρονιάς πριν δύο χρόνια, όταν το 90% των "επιτυχημένων" Νεοελλήνων έφτανε σε αυτοϊκανοποιητικό οργασμό πάνω σε ρουλέτες και τράπουλες.

 

Ευτυχισμένο το 2004 και καλά μυαλά.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~konosk @ 1/1/2004 - 04:49
Tραγικό αλλά αληθινό
#2~EimaiKaiPolyTekno @ 1/1/2004 - 20:36
Egw den exw tetio problima pados
#3~|cedale @ 1/1/2004 - 20:51
...mp4
[opoios katalabe, katalabe]
#4~ploutarxos @ 2/1/2004 - 09:29
Eίναι πολύ άσχημο, συμβαίνει όχι όμως πάντα και από όλους!!!Είναι αξιοκρατικό το θέμα..;)
#5~Aribeth @ 4/1/2004 - 14:05
Welcome to real life...Σκατά!
#6~Fyrentenimarr @ 4/1/2004 - 22:01

Eλπιζω να κανεις πλακα ... :-(
#7~chris @ 12/1/2004 - 01:11
prepei na eisai megali kompeksara gia na grafeis tetoia pragmata.8a prepe na ntrepese kai o esoterikos soy kosmos prepei na einai pragmatika asximos.exeis filous????? h apla ta grafeis gia na ginete tzertzeles sto site kai na asxoloumaste mazi sou?? ta kataferes....
#8~aris @ 12/1/2004 - 01:51
Chris σε ποιο ακριβώς σημείο διαφωνείς; Τι δεν κατάλαβες;
#9~Aribeth @ 12/1/2004 - 13:29
Μου θυμίζει αυτό που άκουσα στις ειδήσεις τις προάλλες, για ένα νεαρό κορίτσι που κόντεψε να πεθάνει γιατί λέει...μισούσε το σώμα της και δεν ήταν αρκετά όμορφη και αδύνατη! Μα τι κομπλεξισμός αυτή η κοινωνία πια! Όλοι πρέπει να είναι για τα καλλιστεία δηλαδή; Καταρχήν ποιος είπε πως αυτός ο κόσμος είναι όμορφος, για να απαιτεί να έχει και όμορφους ανθρώπους απο μέσα και απο έξω; Δεν πάμε καλάααααα....
#10~ftouSas @ 18/1/2004 - 06:52
chris eirwnika ta grafei o an8rwpos .arakse
#11~Globos @ 29/1/2004 - 13:23
Safos kai exeis dikio sta perissotera... Einai ligo trabigmeno afto pou les sxetika me douleia, erota, shopping klp.. alla dustixos ta trabigmena ta blepoume olo kai suxnotera... Skefteite omos kai to eksis: se mia koinonia pou oloi tha eimastan oraioi tha eimastan oloi idioi, san klonoi. Diaforetika tha ipirxan alla protipa kai pali tha ipirxe o diaxorismos omorfou & asximou. To dusaresto omos einai oti, os epi to pleiston, oloi endiferontai diakaos gia ti gnomi pou exoun etairoi gia autous.. Mipos irthe i ora na arxisoume na apokobomaste apo tis taseis pou epikratoun?
#12~geo @ 6/2/2004 - 22:03
ma vata piandercul !!!!
#13~sofaki @ 10/2/2004 - 12:56
Κείμενο αφύπνισης για όλους μας και συγχαρητήρια γι'αυτό webmaster!
Είναι γεγονός ότι πληγώνουμε ανθρώπους, ακόμη και με την έκφραση αποδοκιμασίας που παίρνει το πρόσωπό μας όταν τους αντικρύζουμε (πόσο μάλλον με διάφορες συμπεριφορές απόρριψης) και μάλιστα για κάτι που δεν ευθύνονται οι ίδιοι αλλά η μαμά φύση.
Την επόμενη φορά που θα βρεθεί στο δρόμο μας κάποιος ή κάποια που τον θεωρούμε άσχημο/η (αν και το πώς "βλέπει" ο καθένας μας γύρω του εγώ εξακολουθώ να το θεωρώ υποκειμενικό), πριν εκδηλώσουμε την περιφρόνησή μας, ας σκεφτούμε τα δικά μας συναισθήματα από την απόρριψη που θα εισπράταμε, αν δεν ήμασταν οι ίδιοι τόσο...προικισμένοι...
#14~missRiplay @ 27/5/2004 - 13:37
Gia ka8hste re paidia, Sofaki den sumfwnw mazi sou (apoluta) dhladh otan proxwrame ston dromo h eimaste se dhmosio xwro pairnoume ekfraseis apodokimasias?
Paidia den 3erw ti na pw, opoios to kanei auto exei kavalhsei polla babou kai 1 vrwmo3ulo euxaristws na to faei.Den to katalavainw auto me thn apodikimasia ekfrasewn, o ka8enas einai opws einai 8a prepei dhladh na ton koitame kai kapws?krima totw pou den exw kanei eneseis kolagonou na ginw mia Angelina....pw,pw, pw....ntroph mou.
#15~bickotoola @ 11/4/2010 - 14:09
paidia .. pragmatika etsi einai ta pragmata.. sthn shmerini epoxi metraei to ti FAINESE oxi to ti EISAI ....
#16~gavriella @ 15/12/2010 - 22:00
τραγικο :s ολοι καταβαθος ειμαστε ομορφη η ομορφια ερχετε απο μεσα μας !

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.