Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Γενηθήτω φως, πρώτη μέρα. Γενηθήτω ήλιος και αστέρια, τέταρτη μέρα.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Webmaster 12/12/2004 3:26:00 μμ

Ο Άη Βασίλης είναι δαίμονας

ΔιαλέξειςΕίμαι σίγουρος ότι είδατε στις τηλεοράσεις και διαβάσατε στον τύπο τι είπε μια Βρετανή ψυχοτέτοια. Κι αν δεν το κάνατε, εδώ είμεθα εμείς για να σας το υπενθυμίσομε: Πρέπει λέει να πείσομε τα παιδιά ότι ο Άη Βασίλης υπάρχει. Προσοχή, όχι ο Άγιος Βασίλειος ο Μέγας - πατέρας της εκκλησίας σας, αλλά ο χοντρομπαλάς δαίμονας εκείνος με τα μούσια, τα γυαλιά και τον κόκκινο σκούφο. Στο εκπαιδευτικό άρθρο ετούτο αναπτύσσομε επιχειρηματολογία εναντίον της Βρετανής ψυχοτέτοιας.


Δε θα αναλωθούμε σε αναλύσεις του τύπου: «Santa Claus = Άη Νικόλας» αλλά θα βασίσομε την πραγματεία μας σε κοινωνικό και όχι θρησκευτικό υπόβαθρο.



Φερόμενος ως και καλά "άγιος" και αποκαλούμενος χαϊδευτικά Σάντα (Σάταν;) ο χοντρομπαλάς δαίμονας αυτός με την κοιλιά και τα μούσια είναι ο καλύτερος dealer για τα Σοσονάκια και τα Σαπουνάκια της εποχής μας. Κρυφο-σοσονάτος και χαζοχαρούμενος (χο χο χο μέρι Κρίστμας) κακοποιεί ταράνδους αναγκάζοντάς τους να υπερβούν ακόμα και αυτόν τον νόμο της βαρύτητος σε δύο επίπεδα μάλιστα: Αφενός για να πετάξουν και αφετέρου για να τον κουβαλήσουν! Αν μάλιστα αναλογισθούμε τις άθλιες συνθήκες στις οποίες λαμβάνει χώρα αυτή η κακοποίηση, δηλαδή νύχτα, με χιόνια και αέρα, τι μήνυμα νομίζετε ότι περνάει στα παιδιά μας;


ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΑ!



Έχοντας διεισδύσει στην πορνοβιομηχανία και τα παρελκόμενά της, ο Άη Βασίλης συχνά εμφανίζεται ως λάγνα νεαρή εταίρα με στρινγκ, ενίοτε δε και ως σιτεμένη αφέντρα με μαστίγιο και κυτταρίτιδα στα καπούλια. Χωρίς μεγάλο σφάλμα λοιπόν, μπορούμε εύκολα να εξάγομε το συμπέρασμα για τις προθέσεις του και τι είδους δώρα είναι αυτά που προσφέρει στους θαυμαστάς του.


ΣΥΦΙΛΗ, ΒΛΕΝΝΟΡΟΙΑ, AIDS, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β



Ως σοσονάτος (και κατ' επέκτασιν σαπουνάτος) ο Άη Βασίλης δε διανέμει δίκαια τα δώρα του όπως λανθασμένα πιστεύει η πτωχή τω πνεύματι μάζα. Δεν κοιτάει δηλαδή ποιο παιδάκι ήταν φρόνιμο όλη τη χρονιά. Ο Άη Βασίλης είναι ρατσιστής του κερατά. Δίνει δώρα όπως σύγχρονα κινητά τηλέφωνα με MMS, laptops, playstations και αυτοκίνητα με δίλιτρη μηχανή στα μούλικα κωλοπαίδια των σοσονάτων και σαπουνάτων όσο κακομαθημένα κι αν είναι, ενώ από την άλλη, αγνοεί επιδεικτικά τα (εκουσίως ή ακουσίως) ήρεμα και πράα πεινασμένα παιδάκια "τρίτων" χωρών όπως η Αιθιοπία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και η Αμερική. Αγνοεί επιδεικτικά ακόμα και τα παιδάκια της σοσονάτης σας χώρας, που για κάποιο λόγο δεν έχουν τους γονείς τους ή δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια. Ακόμα όμως κι αν δεν τα αγνοήσει, τα δώρα του σ' αυτά τα παιδάκια περιορίζονται σε καραμέλες, πασατέμπος και φθαρμένες - μεταχειρισμένες κούκλες των 1,20 €, πόρρω απέχοντα από τα σούπερ - κινητά και τα αυτοκίνητα των σοσονάτων. Επομένως, τιμημένε περπατητή το μήνυμα που περνάει στα παιδιά είναι ξεκάθαρο:


Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ



Φέτος στις γιορτές, αντισταθείτε και τσινίστε. Αρνηθείτε να αγοράσετε κάρτες με το χοντρομπαλά κοκκινογούλη δαίμονα. Αν πάρετε δώρα στα πιτσιρίκια σας, πείτε τους την αλήθεια. Ο Άη Βασίλης ψόφησε.

Μαθήματα Rohala Art

Σχόλια:

#1~istioploos @ 11/1/2006 - 20:34
Ασε που είναι και τεμπέλης... Δουλεύει μόνο μια φορά το χρόνο και κάτι έγινε!
#2~FONH @ 24/1/2006 - 12:19
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ;
-ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΣ, ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ, ΑΣΘΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΥΡΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ (ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 49 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΤΡΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΑ, ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ, ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΓΕΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ
-ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΠΩΝΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΛΑΝΔΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΩΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ
-ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΙΔΕΩΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΒΙΟΥ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΨΥΧΗ,ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ Σ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΙΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ(ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, ΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΡΗΤΟΡΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ, ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ,ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑ ΕΚΤΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ).ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ "ΜΕΓΑ".
-ΠΕΖΟΠΟΡΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΑΒΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ(ΠΡΑΞΗ ΜΑΓΙΚΗ) ΩΣ ΞΩΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ!
-ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
-ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ, ΗΤΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΣΠΑΝΙΟ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΥΔΡΙΜΑ, ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΙΕΡΑΡΧΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ!ΓΙΑ ΤΗ "Ν.ΕΠΟΧΗ" ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η "ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ" ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!
#3~toxotria @ 16/12/2004 - 09:18
Ολοι οι θεοί και οι άγιοι είναι σαν τα μούτρα μας, αφού γεννιούνται από μας, για να αγιάζουν τις βρωμοδουλειές μας (πόσα στρατεύματα δεν ευλόγησαν ανά τους αιώνες?)
Ο συγκεκριμένος όντως μας προκύπτει πιό εύκολα απεχθής, γιατί είναι πλέον η μασκώτ της καταναλωτικής υστερίας και της φιλανθρωπικής υποκρισίας. Δεν αποκλείεται και να τον ΄"δούμε" στο Ιράκ να μοιράζει σφαίρες-στους καλούς Δυτικούς εννοείται- και στις ντίσκο ecstasy..
Οσο για τα πιτσιρίκια μας...πολλά πρέπει να τους πούμε, όπως και νάχουμε αυτιά να ακούμε τι μας λένε αυτά!!
#4~canocyclous @ 29/12/2004 - 20:54
:@ Ο άη-Βασίλης είναι ένας κακάσχημος που πληρώνει για να έχει φίλους, διαλέγει μόνο πλούσιους φίλους, τρομοκρατεί τα παιδάκια για να έχουν την απαιτούμενη συμπεριφορά, ασκεί δηλαδή ψυχική βία και δεν πληρώνει καν για ψυχική οδύνη!
#5~nikost300 @ 5/1/2005 - 23:53
poli sixama!!!!:X (H)
#6~africa @ 30/5/2005 - 16:39
Συν της αλλης, ο γνωστος Santa με τα κοκκινα
ειναι προιον διαφ.καμπανιας της coca cola.
O κανονικος ειναι ντυμενος στα χρυσα!!!
Και δεν εχει ταρανδους!!!!
#7~Dreamer @ 8/6/2005 - 11:17
Santa.... my ass. Πριν 100 χρόνια, θες..200? ουτε που τον ξέρανε.Ας είναι καλά τα χαζοαμερικανάκια που μας τον πασάρανε και κάνουμε και λίγο κέφι τα χριστούγεννα με τις απίστευτες γκάφες του.Κάτι σαν χοντρός - λιγνός.μόνο που εδώ παίζει ο χοντρός, SOLO.
#8~canocyclous @ 10/6/2005 - 01:53
Που πάει διακοπές ο άη-Βασίλης? Βρίσκεται σε διακοπές όλο τον υπόλοιπο χρόνο?
#9~spirooos @ 14/5/2007 - 17:54
πολυ θρήσκα εισαι φονη

#10~antreas_14 @ 22/8/2009 - 10:37
:X :X :X :X :X :X :X :X :X :X :X :X :X mpliax!!!!!!!!!!

Για να γράψεις σχόλιο στο άρθρο πρέπει να είσαι μέλος του site και να έχεις κάνει login.